Šta je novo?

Half-Life 2: Deathmatch and SDK Update izasao 30.11.

shtaps

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2003
Poena
619
Steam News

Ako ste zainteresovani startujte Steam update vi koji to mozete pa da cujemo kakav je taj multiplayer.

Pokrenuo sam Steam, odabrao HL2: Deathmatch, on mi napisa da je "tesko" 32MB, klik na OK i posle 2 sekunde, izbacuje novi prozor "Play Hal Life 2: Deathmatch"
Nisam ni znao da mi je net toliko brz :d

Cim zavrsim rezanje nekih diskova, probam pa javljam
Shtaps, thx za info

edit: kad ponovo pokrenes Steam, krene da update-uje HL2:DM To objasnjava ono brzo skidanje 32 MB :trust:

Poslednja izmena:
igrao sam HL2: DM

ono je ludnica, totalni haos! tu se ne zna ko koga, ni cime, ni gde!

usao sam na neki server i prva stvar koja mi se desila, ubio me neki pisoarom!!! ludnica!!!
igrao sam na nekom serveru, 16 igraca, svako protiv svakog. pocinjes sa pistoljem, machine gun i gravity gun-om. municije ima jako malo, pa cim nestane grabis sta stignes i gadjas sve sto mrda (radijatore, pisoare, ormare, kutije, burice... you name it). downside je sto secka prilikom igranja. nije do masine, prilicno je jaka (2,42GHz Barton, 9800SE @ 9800XT, 512MB, FSB220 - ostro), cini mi se da je do konekcije. Imam 128k kablovski ali imam utisak da je potrebno bar 256k za neko normalno igranje. Ping mi je bio oko 60ms, sto i nije strasno, jedino sto 128k nije dovoljno.

inace je adrenalinski rush nevidjeni! ko moze, neka proba obavezno!!!

poz, nastavljam da igram :-devil-:

Znaci extra je, jedva cekam da to probam gajbi u lanu :D :D

Nazad
Vrh Dno