Šta je novo?

Half Life 2 A.D 2004

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
Anno Domine 2004 - stize Half Life 2.
Evo dela izvestaja Neowina sa ovogodisnjeg WinHEC-a, na kome je ATi zvanicno promovisao R420 GPU, a kojom prilikom je demonstriran materijal iz HL2:

ATi today launced the X800 graphics card and had machine exhibits ready for attendees to see the “Ruby” demo. The Ruby demo has been released onto CD for attendees to view and see the effects that the X800 can render in real time. The demo was very impressive but was not a touch on the demo by Gabe Newell from Valve. This stole the whole keynote to actually see some new footage from Half Life 2. Again we got the whole video which is approximately 3 minutes long and as soon as we find somewhere with firewire we’ll get it on here asap because it’s one to watch! Gabe claimed the X800 is 40% faster than the GeForce 6800 for Half Life 2 and confirmed that we’ll see Half Life 2 this summer.

Evo linka ka novom HL2 videu:
http://homepage.ntlworld.com/creamhackered/WinHEC2004-HalfLife2Demo.zip

Poslednja izmena:
Samo da dodam : 21.324 Kb ... bucko se setka ispred velikog platna , a scene su iz grada sa vec vidjenim i nekim novim detaljima .
Svejedno , kad god izadje O.K.

Meni se sve cini da oni nas zajb****ju, da izvinite :d Sta cemo videti ove godine ili ovog leta, nove sotove i nove videe iz HL2 ili samu igru ? :smash:
Muka mi je vise od izjava da ce doci...kad dodje, doci ce.

Sudeci po ovom filmicu HL2 secka cak i na x800 kartama ?!? ili mi se cini?
Interesuje me koja video podesavanja su koristili ...

Ma gde secka, radi na TI ona alpha kako treba :)

Meni je i dalje neverovatno kako mogu grafiku toliko realnu da naprave, a izgled ljudi i mimika tela im i dalje prave neverovatne probleme... ili se samo ne trude ?

Opet drveni sanduci, karakondzule cu nekako i da svarim ali te sanduke ne mogu da podnesem. Sudeci po ovoj prezentaciji vredi cekati jos godinu dana da cena X800 padne na 100 eura pa da na miru mogu da ga odigram u max detaljima :) (naravno ako igra bude izasla za godinu dana :D )

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Ma gde secka, radi na TI ona alpha kako treba :)
Znaci ti imas Alfu... pa ti si mi najbolji drug :D , ajd nekako preko PM da se dogovorimo, ako te ne mrzi, da mi je nekako narezes :wave:

Ne vredi ti da se cimas.Videces samo lepu vodu i par nedovrsenih nivoa,sta znam ja sam ocekivao vise,al opet to je alpha :trust:

Ma gde ne vredi...ja sam je igrao duze tako skrnavljenu, nego vecinu gotovih igara :D:D
A da, alphu sam obrisao pre nedelju dana, zaboravio sam to ;)

Ma ta alfa je krsh...driver se lozi na fiziku. On ionako nece igrati HL2 nego mu je bitno da fizika bude realna zbog Cs-a. A ja recimo Cs necu smatrati realnim sve dok ne bude bilo provirivanja iza ugla samo glavom i masinkom kao i drmanje snajpera prilikom najmanje kretnje i da treba vremena da se zaustavi u centru jednom kad se stane sa kretnjom. Do tada, to je samo krsh za snajpovanje :d

I Hl1+add Ons Na Sourceu

http://www.ggmania.com/?smsid=15919

multyplay HL2 ce da bude CS2!!!

Whoohoo!
A sto je najbolje i legenda HL1 i svi dodaci ce biti prebaceni na Source!

Drajveru glancaj tanjir antene i spremaj se! ;)

Evo ja se prebacujem ovde posto su mi zakljucali tred :d

Nedjo, sta je novija informacija - ovo sto si postovao ovde ili ona izjava prvog coveka Valve-a da ce HL2 izaci sledece godine koja je objavljena u digitalu ?

OptiPlex je napisao(la):
Evo ja se prebacujem ovde posto su mi zakljucali tred :d

Nedjo, sta je novija informacija - ovo sto si postovao ovde ili ona izjava prvog coveka Valve-a da ce HL2 izaci sledece godine koja je objavljena u digitalu ?
Pa ako uporedis datium mog posta (djurdjevdan) i ako znas da Digital! izlazi 1. u mesecu onda ti ne treba diploma ETF-a da bi skontao koja je onformacija novija!? Zar ne?
BTW
Tacan datum izlaska je 2. jul!

http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2309972&sourceid=0100000030910868702498

Ne smejju da se zayebavaju sa WalMartom!

2.jul? pu bre tad sam na exitu pa na more.. dok se ja vratim vi cete vec 2 puta odigrati dotichnu :p:)

Jel neko skinuo onu 25 minuta prezentaciju za E3 ? :)
Samo sam potvrdio da Far Cry moze da mu pljune pod prozor :)
A najjache na kraju filma, minut i po CS 2.0 na Aztecu...E to treba videti....Mislio sam da uploadujem, ali je 25Mb samo to parche :)

Fajl je inache u originalu (mov) tezak 660Mb, a neki ortak ga je spakovao na 380 xvid, i kaze da se kvalitet nije izgubio...Taj sam skinuo i dobra je slika...

Skinuo sam ja juce sa gamershella taj film, nekih 35mb, 15tak minuta i divx je. Sad da li je to bas taj film ne znam, ali ovo izgleda odlicno, i istina kraju je cs 2.0. E to stvarno treba videti, mada ja sam pre za hl2, posto sam cs retko i igrao :)

Poslednja izmena:
Interesantno...:)

Pa jel su sve odradili kako treba... Velike teksture, veliki broj poligona na mapi, oruzja od 100k poligona ...?

Ma da bre max, jedva sam prepoznao aztec :)
A Ji, samo mi kazi kako to CS na HL2 engine-u, pa shta je ostalo od starog CSa kad je mapa totalno drugachija, fizika drugachija, zvukovi su drugachiji ? :D
Koliko sam ja razumeo, ono ce biti HL2 MP, a poshto je u pitanju aztec i pljunuti CS, nema shta da se misli nego je to to :) CS2 ce izaci zajedno sa igrom, shto znachi *ebesh singleplayer sa onim chudovishtima :D

driver, ajde mi sad samo objasni jednu stvar. Ako si Far Cry prekinuo kad su naisla prva cudovista zato sto su u igri cudovista, kako to da ce ti ova igra razbijati ? :d Ili ces i nju da prekines cim vidis prvog pauka...od straha :d

Ma tenkre bre, pusti ga :d . Lozana i njegova "fizika" koju i ne stavlja u kontekst fizike vec nekog subjektivnog utiska dok igras koji se odnosi na to kako su programeri zamislsili da mozes da se kreces, koliko da skocis, ako da cucnes, koliko vazduha imas, stamina i sl.
Drzi se ti voznji guru, tu jesi objektivan :D

Poslednja izmena:
OptiPlex je napisao(la):
driver, ajde mi sad samo objasni jednu stvar. Ako si Far Cry prekinuo kad su naisla prva cudovista zato sto su u igri cudovista, kako to da ce ti ova igra razbijati ? :d Ili ces i nju da prekines cim vidis prvog pauka...od straha :d

Razlika je u tome shto je Far Cry rambo i neozbiljna igra, sa dechijom grafikom, ne znam koliko to puta da pomenem...Sve bre izgleda plastichno, ne znam kako to niko ne vidi...Pogledaj HL2 shotove samo i jasno je da nema tu shta farcry da trazi...A tek kada vidish pokrete, interakciju, zvukove, igre ko da su iz drugog zanra...Naravno da mi smetaju chudovishta, ali kao shto sam rekao u postu sa trailerom, vishe sam odushevljen CS2 nego samom igrom, jer to je ono kako singleplayer treba da izgleda, ali 'srecom', mazijevih ortaka koliko hocesh :)

i na kraju, glavni adut farcry, voda od silikona :), u odnosu na ovu iz HL2 je smeh :)

Poslednja izmena:
Farshit ovaj farcry :) je krsh od igre. Mislim da je ovo jedini put da se apsolutno slazem sa driver-om.
Instalirao sam je, igrao 15min, popljuvao i zatim je obrisao...

A pixel texeli i vertex shaderi ? :) daj, jel si lud :)

Znaci HL2 ce da rula samo zato sto ce izaci Cs2 ? :d

BTW animacija likova u HL2 koliko sam imao prilike da vidim sa ona 2-3 filmica je ocaj...tj. vec vidjeno 1000 puta

Vrh Dno