Šta je novo?

Hakovan Mobilni telefon android

deki21

Cenjen
Učlanjen(a)
04.11.2009
Poruke
91
Poena
160
Dragi forumasi

Koji je to program, i da li uopste tako nesto postoji, koji se instalira na telefon ili na neki drugi nacin dodje do telefona i nakon toga sve vajber poruke, i poruke ostalih aplikacija prosledjuje na neki drugi telefon.

Ako postoji kako se odkriva i uklanja.

Srdacan pozdrav.
 
Pa sigurno da postoji nesto tako, ali prvo bi morao da instaliras to na svoj uredjaj..
A zasto bi sam sebe hakovao
😀

Ako sumnjas, najbolje uradi factory reset
 
Neće da može tako nešto = factory reset ili postoji li takav program?
 
ne postoji takav "program" koji prosecan user moze naci/koristiti je ispravnije reci. Svakako ko god sumnja na tako nesto - kao sto rekose - factory reset i glava ne boli.
 
Neće da može tako nešto.
@ deki21
Oce da moze, pricala davno u rijalitiji jedna murva da je spijala svog jahaca, posle uso jahac i potvrdio da ga je spijala. To da primas viber poruke neko ti je dao dozvolu da viber salje porujke na neki broj ili PC, dal je to neko ko je imao pristup tvom telefonu ili je troja to ne znam. Pogledaj u setovanje vibera ko sve je nakacen na tvoj mobilni da mu se prosledjuju poruke. Imas malwarebytes ako imas troju garant ce ga naci i obrisati. Najsigurnije je fabricki reset, odes na youtube pa trazis za tvoj model mobilnog klip kako se to radi
 
Ako sleduje fabrički reset, da se pazi da su svi podaci sačuvani na drugom mestu. Kad sam svoj resetovao, sačuvao sam sve podatke i vratio sve osim kontakata. Morao sam ručno da ih prekucavam. Ima na internetu saveta kako pravilno sačuvati podatke pre vraćanja na fabrička podešavanja.
 
Taj deo je prost; svi kontakti su uvek na google. U sekundi sve vrati...
 
Taj deo je prost; svi kontakti su uvek na google. U sekundi sve vrati...
U tome i jest problem. Nije htelo da ih vrati, ne znam zašto, neka greška stalno izlazila koliko god puta pokušavao. Ima neka fora gde se sve može sačuvati na jednom mestu, kao Backup. To sam uradio na laptopu i vratio sve. Ne sećam se gde sam to na netu našao, a glup nisam stavio u bookmark.
 
Ti mislis da ne moze, ali se radi odavno...
Jedino ako je op neki zesci aktivista pa da ga tako kontrolisu...
Ili mu devojka/zena haker velikog kalibra pa odradila profi posao...
 
Ima neka fora gde se sve može sačuvati na jednom mestu, kao Backup. To sam uradio na laptopu i vratio sve. Ne sećam se gde sam to na netu našao,
Baš tako, eksportuju se. A izbrisani google kontakti se mogu povratiti u roku do 30 dana.
 
Nece da moze da "neće da može tako nešto" i da "ne postoji tako nesto". Dijametralno suprotno.

Takav "program" nije bas tesko naci, i prilicno je lak za koriscenje.

Kloniranje SIM kartice, naravno, i dalje funkcionise. Bitna razlika je sto ne moze vise mali Perica da klonira svoju karticu, ne moze svojim drugarima da klonira njihove kartice ili kartice njihovih devojaka, nije vise doba GSM/2G kada bese sve mnogo, mnogo lakse. Za 3G SIM kartice pa na dalja vaze neka druga pravila.

Naslov teme kaze da @deki21 misli/sumnja/veruje da je nekakav nepozeljan program na njegovom telefonu ili tamo nekom telefonu. Factory reset brise samo podatke, OS ostaje. Ja bih obrisao sve, ceo sadrzaj telefona, podaci i OS. Prethodno bih kopirao sve meni bitno na karticu, usb fles, hdd. Nisam ljubitelj google-a.
 
Nazad
Vrh Dno