Šta je novo?

Hakovan FB profil, kako resiti problem? HITNO

DZOSUA

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2013
Poena
285
Moja drugarica je imala fb profil.Hakovan joj je i promenjena sifra.Napravila je drugi i taj je hakovan u periodu od nekih sedam dana.Sada taj neko svim njenim prijateljima salje poruke ne bas lepog sadrzaja i sa jednog i sa drugog profila,menja slike,stavlja pesme,dopisuje se itd...Ona sumnja na 3-4 drugarice koje su joj znale sifru,ali ne moze da udje i iskljuci profil.Ovo pisem,posto znamo da nije neki haker u pitanju nego njena nepaznja.Pa nas zanima da li neko poznaje nekog hakera ili nekog ko se dobro razume u racunare da proba da udje u oba profila,promeni sifru i iskljuci ih.Naravno,platila bi.Hvala unapred,bas je u problemu!

p.s.Ako tema nije na odgovarajucem mestu molim premestite.Ne moze preko mail-a,posto ne zna sifru.

Poslednja izmena:
Moja drugarica je imala fb profil.Hakovan joj je i promenjena sifra.Napravila je drugi i taj je hakovan u periodu od nekih sedam dana.Sada taj neko svim njenim prijateljima salje poruke ne bas lepog sadrzaja i sa jednog i sa drugog profila,menja slike,stavlja pesme,dopisuje se itd...Ona sumnja na 3-4 drugarice koje su joj znale sifru,ali ne moze da udje i iskljuci profil.Ovo pisem,posto znamo da nije neki haker u pitanju nego njena nepaznja.Pa nas zanima da li neko poznaje nekog hakera ili nekog ko se dobro razume u racunare da proba da udje u oba profila,promeni sifru i iskljuci ih.Naravno,platila bi.Hvala unapred,bas je u problemu!

p.s.Ako tema nije na odgovarajucem mestu molim premestite.Ne moze preko mail-a,posto ne zna sifru.

pa neka pokusa da povrati sifru na email-u :D

Prvo sto treba da uradi je da reinstalira sistem posto je velika tj. ogromna sansa da na svom racunaru ima neki keylogger a onda tek nakon toga da povrati pristup emailu i na kraju i prvom facebook nalogu i promeni sifre. Zato joj pravljenje novog naloga nije urodilo plodom jer je taj neko opet dobio email i sifru kojom se logovala. Ja iskreno ne verujem u bukvalno hakovanje profila. Pre verujem da je u pitanju njena nepazanja pri prihvatanju svega i svacega sto joj stigne u inbox ili sto joj neko drugi donese na flashu. Dovoljno je 2-3 minuta nepaznje na kompu da joj neko instalira keylogger koji ce slati na email tom nekom sve sto doticna osoba kuca na racunaru. OBAVEZNO reinstaliranje sistema od nule pa sve ostalo.

Овде ваљда није до хакера него до другарице. Нека направи и трећи налог али немој да каже лозинку другарицама, нарочито оним у које сумња. Мислим, неко направи фејсбук налог и 3-4 другарице знају лозинку? Групњак? Ако је правила два профила а не зна шифру за мејл и не зна неки резервни начин да добије назад свој налог ... мени све ово личи на покушај из другог смера. ;)

nek ubaci svoj broj telefona na nalog na fb i ako joj bilo ko upadne moze da povrati sifru na taj nacin, zatim da ima odgovor na ''secret question'' koje dobija pri registraciji, ali pre svega prvo mora da ubaci nov windows...

nek ubaci svoj broj telefona na nalog na fb i ako joj bilo ko upadne moze da povrati sifru na taj nacin, zatim da ima odgovor na ''secret question'' koje dobija pri registraciji, ali pre svega prvo mora da ubaci nov windows...

... mozda bolje linux ;)

Možda je neko iz porodice :)

Meni jedna devojka tražila da joj instaliram keylogger da bi špijunirala kevu šta joj radi na kompu kada nije kući.

Ja se okrenuo i otišao jer je to protiv nekih mojih principa.

Juče mi kurir iz City-a tražio da mu hakujem profil devojke da može da vidi šta radi, što će reći - u 99% slučajeva to rade ljudi iz najbližeg okruženja.

Covece, ovde sve neki hakeri pisu.
Kao prvo i poslednje, kakvo crno reinstaliranje Windowsa, kakvi crni keyloggeri i hakeri, devojka se negde ulogovala, nije se izlogovala i neko joj promenio sifru. Kraj.

Vlasnik FB naloga nije onaj ko ima sifru, sve i da je jedini koji je zna.
Jedini sustinski vlasnik bilo kog naloga je vlasnik email adrese koja je koriscena za registraciju tog naloga na FB.

Stoga, tvoja drugarica treba da ode na FB i zatrazi da joj na mejl posalju poruku za reset sifre. Problem resen :)

Па како преко емајла кад не зна шифру? ;) Мени је цела прича сумњива, можда је и овде у питању неко ко хоће да провали ФБ другарици. Направи ФБ и каже другарицама лозинку, онда опет направи ... а не зна шифру за емајл?

Па како преко емајла кад не зна шифру? ;) Мени је цела прича сумњива, можда је и овде у питању неко ко хоће да провали ФБ другарици. Направи ФБ и каже другарицама лозинку, онда опет направи ... а не зна шифру за емајл?

Prosto - ode na FB, proba da se loguje sa uloguje sa bilo kojom sifrom, FB izbaci poruku da je bezuspesno, ali i Forgotten password? link. Klik na taj link vodi do strane za slanje reset emaila na adresu koriscenu pri registraciji. Klik na to pa provera tog mejla, klik na reset link u mejlu i imace opciju da zada novu sifru ;)
ETA 60s
complexity LVL 0

Poslednja izmena:
Bravo thecoby... Neka si ti rekao i objasnio sta da radi. Svaka cast. Treba vise takvih likova kao ti na ovom forumu...

Nije samo to više nego sumnjivo, jer kako to uvek da se traži za druga ili drugaricu. Na pojedinim forumima takva pitanja su pod zabranjeno.

Nažalost pretdoni moj šaljivi komentar u kome je bila sadržana suština problema neko od moderatora nije dobro shvatio pa je ekspreno obrisao po inerciji bez razmišljanja i pokušaja da shvati poentu komentara

Poslednja izmena:
Nisam ja obrisao , ali komentar nema nikakve veze sa temom, saljiv je mozda tebi.

Nazad
Vrh Dno