Šta je novo?

Hajde da se dogovorimo....

Bozza Bench

Moderator
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
620
... u vezi sa o/c rezultatima. Bilo bi lepo da se odlucimo uz pomoc administratora gde da postujemo rezultate ili da otvorimo zasebne sticky-je za: Sandru, SuperPI, 3D Mark i ostalo ili da saljemo Paradigmi na mail. Malo da uvedemo reda posto je postalo haoticno, sto je Aca pravilno primetio.

Pa ajde, ono kod Paradigme je super, jos malo vizuelno da se dotera (modernizuje) i da se izbaci npr. Doom, koji je po meni totalno nepotreban i da se ubaci Super Pi modovan... To bi onda trebalo da bude to. Naravno, slati i verifikaciju cpuz-a i rezultate...

Ja sam za 😛arty: :guitar:

Vule je napisao(la):
Pa ajde, ono kod Paradigme je super, jos malo vizuelno da se dotera (modernizuje) i da se izbaci npr. Doom, koji je po meni totalno nepotreban i da se ubaci Super Pi modovan... To bi onda trebalo da bude to. Naravno, slati i verifikaciju cpuz-a i rezultate...

Dobra ideja !

Jeste dobra ideja, ali ja na primer ne mogu da verifikujem CPU-Z... stalno me smara porukom "file corrupted!", a probao sam barem 20 puta i sa razlicitim brzinama procesora i sa razlicitim imenima fajlova... zato me i nema u SPi listi...

I ja imam istovetan problem ali mozemo da zakacimo HTML report!

Uzecu u obzir predlog da zamenim doom3 sa SuperPi testom. "modernizacija" ce malo da saceka jer imam i ja ideja koje jos nisu sazrele.

Ako izbacis Doom3, ostace samo D3D benchmarci... doduse, ne znam koji API koristi Aquamark(?), nemam to na masini.
Red je bar jedan OpeGl benchmark da postoji, ipak ce izlaziti dosta igara sa Doom3 endzinom.

Poslednja izmena:
Mislim da je srkiller upravu, bolje ostavi Doom3 a izbaci Aquamark

FUGGER je napisao(la):
I asked Futuremark to make a pi bench. I let them know of our current problems with the patches.

They felt no need and seen no advantage to adding another benchamrk to the arsenal. Should we start a petition for FM to listen to our plee?

Zar i ti sine brute?

@ostoja i kakaroth
proverite da li vam je fajl sa .cvf ekstenzijom pa ga onda shaljite.

Jeste *.cvf

Dodao sam SuperPi umesto doom3 rezultata. Doom3 se nije proslavio, a pitanje je hoce li i SuperPi. Osim verifikacije posaljite mi i pi_rec.dat2 na [email protected].

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno