Šta je novo?

Hackintosh stability

iwcham

Čuven
Učlanjen(a)
29.04.2005
Poena
660
Posto sam nabacio Vendettu2 danas, overklokovao sam e7200 na 4Ghz i to radi na divnih 1.32v :) Zeleo bih da mi Snow Leo bude rocksolid 24/7 pa me zanima da li mogu stabilnost da merim sa cputest.app. Da li je ovaj program stress testira u Orthos ili Prime95?
Pustio sam 2 instances all test i to je proslo Ali ostavio bih comp jedno 12h ako vredi....:wave: Ako ne, predlozite bolje.

Poslednja izmena:
Fino, fino, hvala. Linak im ne radi iz nekog razloga ali sam skinuo sa Rapid-a Prime95_v25.9_Mac_OS_X.tar. Onaj Cputest.app radio 20 minuta na "all" i taman sam mislio sve Ok, kad ono pri restartu KP :(

Da ne zapocinjem novu temu.... Nesto me brinu USB transfer brzine? Jel Ok da pocne da prebacuje 1Gb jpg slika i avi klipcica kombinovano sa about 4 minutes...(sa Hdd-a na Usb flash) ?
2.91Gb install programcica i gluposti od 10 do 100mb velicine pocinje sa about 8 miutes?

Takodje me zanima zasto nece da kopira jedan ceo folder kad ga prevucem na USB, javlja gresku: "some items could not be read", ali kad udjem u folder i oznacim sve satvke i njih prevucem, onda kopira bez problema..... U stvari, i ovako prijavi gresku, verovatno jer ima prazan folder na kraju?! :trust: Ali kako bwe to?

Takodje, kad kopiram sa NTFS particije, koju vidim btw iz Snow Leoparda zahvaljujuci Macfuse, na PRAZNU flesku sveze formatiranu u fat32, kopira, dodje do negde i kaze nesto u fazonu "same filename exists on the destination and findre can not destinguish between lower and uppercase letters...."

Mozda sam trebao da otvorim "noob @ macos" x temu..

Poslednja izmena:
Dešava se ponekad da neke fajlove neće da prekopira bez, recimo, inicijative. Verovatno problem sa permisijama ili gremlinima, pre će biti ovo prvo.

Dužina kopiranja sadržaja, kod mene, je kraća na Hackint0shu nego na PCu, i zaista je primetna. Probaj da prebaciš 1 DivX film 700MB sa fleša na Hackint0sh, to zatim u poredi sa brzinama na PC.

Da li si instalirao Paragon ili Fuse?

Instalirao macfuse... I to jedva nadjoh da radi na Snow Leo, jer trebao za 64-bit os.

Probao da testiram brzinu prebacivanjem divx- a. Pa slicne dodju brzine u Win 7 i Snow. Istripovao sam se oko USb transfera od kada sam instalirao neki Snow Leopard distro sa patched dsdt pre nego sto sam uzeo ovu plocu specijalno za Vanilla Snow. Na tom distrou su bile brzine ocaj i kada sam trebao sa njega da restore image na usb flash za Vanila install, rekao je da ce da odradi za otprilike 8h......

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno