Šta je novo?

hackintosh i nvidia second display

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
da li postoji neko resenje? meni se na laptopu kad prikljucim veliki ekran samo zacrni slika na oba - i velikom i na laptopu. i crna je dok ga ne iskljucim. da li postoji neki fix?

Rešenje postoji, a zove se igranje sa drajverima. :( Ja sam probao na laptop i desktop varijanti i imalo je malo "povuci potegni" dok nije proradilo.
Prosto rešenje. Resetuj ga dok je povezan na dva monitora, pa vidi hoće li onda da se probudi kako treba.

Rešenje postoji, a zove se igranje sa drajverima. :( Ja sam probao na laptop i desktop varijanti i imalo je malo "povuci potegni" dok nije proradilo.
Prosto rešenje. Resetuj ga dok je povezan na dva monitora, pa vidi hoće li onda da se probudi kako treba.

probao - zacrneo se cim je mek poceo da butuje. ali probacu ponovo, cim mi devojka vrati laptop, tj dacu mu vremena... mozda odcrni kad ucita (ja lupio reset odmah)

Meni sa EFI Stringom radi ok DualDisplay...
Mozes da probas jos nVDarvin.kext ako je nvidia sa njim mi je radilo na par masina ok...
Ali najbolje je da napravis custom EFI String bas za tu grafiku...

btw - instalirao sam iATKHOS, snowleo, i na njemu sve radi perfect :)

yep :)

btw preporuka za iATKHOS... odlicno je bundled

Meni nece da radi ni na Macbooku :d Mada sam probao samo sa kineskim miniDVI>HDMI adapterom ;)

Možda MacBook ne podržava HDCP. Meni radi OK sa Apple Mini DVI na VGA adapterom (za koji sam morao da puknem 2400 din. :mad:)

p.s. Da li su iBook-ovi i MacBook(Air)-ovi jedini računari sa tim egzotičnim portovima (Mini VGA, Mini DVI, Micro DVI)

Nisu :) Polako i ostali krecu da ih koriste... manje mesta zauzimaju etc...

Vrh Dno