Šta je novo?

Hackinoshi i Mac OS X soba

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dreamer

Čuven
Učlanjen(a)
26.07.2002
Poena
619
Jel moze na teme gde je u pitanju Mac na PC masinama da se stavlja neki prefiks tipa [PC]?
Nije da mi nesto preterano smeta, samo malo zivcira, a i forum je valjda u fazonu "no warez" a OSX64 ili kako se vec zove "projekat" je piraterija, krekovanje, budzenje i jos dvajes' izraza koji treba da budu nepovezivi sa Mac-om.

Poslednja izmena:
Ja tebe nista nisam razuemeo. Koga pitas? Modove il usere? KO da stavi prefix "pc". I, kad se stavi taj prefix, onda sve ovo sto si nabrojao iz reci OSX64....moz' da ide with no problemo? :)Aj pojasni ideju, pls.

Dank u!

lepo:

[PC] RTL8139C & Kalyway
[PC] Hardware i custom menu selection
...

svaka cast dreameru! ;) ni ja ne citam ove [PC] teme...

btw sreca (za mene*) da sam ja otvorio temu o MacWorld-u 2008 koju ste (modovi) preimenovali u MacBook Air i premestili u sobu "Laptopovi" (ostali Mac useri: ako niste videli ovu temu prosetajte se do "Laptopovi" sobe... ;))

*jer inace ne bih video ovu temu

Mislim da se nista nije promenilo posle onog glasanja za izmene u ovoj sobi, tako da ipak MacBookAir ostaje samo laptop ;)

Poslednja izmena:
Nije da mi nesto preterano smeta, samo malo zivcira, a i forum je valjda u fazonu "no warez" a OSX64 ili kako se vec zove "projekat" je piraterija, krekovanje, budzenje i jos dvajes' izraza koji treba da budu nepovezivi sa Mac-om.
E zbog toga ljudi imaju odbojnost prema Meku i muka im je od tog "elitizma".

njihov problem sto na to gledaju kao na elitizam a ne kao na realno prakticnu stvar ;)

Jel moze na teme gde je u pitanju Mac na PC masinama da se stavlja neki prefiks tipa [PC]?

A što piraterija? Jel piraterija ako montiraš Lančin motor u Juga? Nije fabrički predviđeno, ali mož' se zbudži :D

jel moze da se postavi sticky i da se sve Hackintosh teme obeleze sa

[PC]

jer se ovde stvara kupus! umesto PC moze i PrC ili bilo koji prepoznatljiv simbol samo da se jasno odvoje Hackintosh teme od ostalih, zajednickih, Mac tema.

pored toga ostaje zudnja za jednom Mac OS X sobom... mada vidim (zahvaljujuci tome sto bench forum nije radio par dana :d) da Mac-ovci "vise" na macserbia.org i na elite-u, na bench forum samo po neko od Mac-ovaca svrati... :( mozda bi mogli skroz da ukinete Mac sobu ili da je preimenujete u Hackintosh... ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno