Šta je novo?

H ome page u IE ???

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nakon postavljanja homepagea ( npr. www.eunet.yu ), nakon resetovanja compa, uvek se u hompage ubaci neka spam strana tipa sexnudeblabla...kada u controlpanelu u internet optinons izaberem blank, to vredi dok se ponovo ne iskljuci / ukljuci comp,
nakon cega ide opet ta glupa strana, tako da stalno moram rucno menjati opciju u control panelu ...
Kako killovati ovu glupu stranicu ???????FX

Verovatno si skinuo neki programcic sa doticnog sitea koji se dize zajedno sa OS-om. Idi na Run => msconfig i u Startup sekciji decheck-iraj doticni program.

Stevs je napisao(la):
U shortcutu dodaj...

"C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" -nohome
Ikona za IE na desktopu nije shortcut nego ??? 'bem li ga sta je, valjda sistemski fajl, posto je IE integrisan u Windows...
E sad istina moze tu ikonu da hide-uje iz TweakUI ili slicnog programa (posto ne moze da se brise...), pa da napravi onda novi pravi shortcut sa -nohome...
To ce mozda da spreci doticni program da gura svoju adresu u home page, ali ce svi fajlovi tog programa ostati u sistemu.
Cini mi se da je mnogo bolje ocistiti sistem za AdAwarom ili sl.

I drugi put pazi kad posecujes doticne sajtove :D :p

drapin je napisao(la):
Ikona za IE na desktopu nije shortcut

Nego sta je? Kako ne mozes da je obrises? Pa ja pose svake instalacije win-a obrisem sve te ikone sa desktopa! :wave;

luka.l je napisao(la):
Nego sta je? Kako ne mozes da je obrises? Pa ja pose svake instalacije win-a obrisem sve te ikone sa desktopa! :wave;
A pazi stvarno moze da se obrise sa Del (obicno brisem sa desni klik-delete, pa nisam primetio da moze - ali dobijas upozorenje da neces moci da je vratis...)
A sta je ne znam stvarno, u istu grupu spadaju i My Computer i My Network Places i Recycle Bin. Ako odes u /Windows/Desktop videces da tih ikona nema medju ostalim shortcut-ima i stvarima koje su ti na desktopu. Lupio sam onako da su mozda sistem files - mozda su i nesto drugo, uglavnom (osim Recyle Bin-a koji je u C: ) za ove druge uopste ne znam ni gde se nalaze, verovatno negde u shell-u ili sl. ...ajd pokusaj recimo iz search-a da nadjes odakle potice ikona My Network Places !

drapin je napisao(la):
A pazi stvarno moze da se obrise sa Del (obicno brisem sa desni klik-delete, pa nisam primetio da moze - ali dobijas upozorenje da neces moci da je vratis...)

Ma ionako samo smetaju, a imas ih i u quick lunch-u u task baru. :)

Crack ?

skinuo sam doticni program...
samo mi fali crack za njega ,,,,
gde ima da se "nadje" ?
type;

Bilo je na astalavista.box.sk . E sad da li ima za novu verziju, pogledaj.

O cemu vi pricate, izvin'te ???
Ne razumem, jedini program koji se u ovom thread-u spominjao je AdAware, a on je potpuno besplatan...tj. ne crack-uje se
Postoji istina i ona Plus verzija, ali ona ionako ne moze da se download-uje sa sajta, pa je i crack besmislen (naravno ima da se nadje retail, na "drugim" mestima...

jos uvek....

shit ...
jos uvek mi se pojavljuje doticni www.lolitafucker.com svaki put kad se podize masina...
adware mi nije pomogao ili ja neznam sta trega obrisati...
nista sa ovakvim ili slicnim imenom nisam pronasao ....
....
ctp;

Meni je jedanput preko nekog site-a, ufurana skripta koja mi je promenila podzadinu, postavila aktivnu stranicu njihovog site-a (neki pretrazivac), izmenila mi homepage i jos ponesto. Ceo sam komp prevrnuo i nasao nesto u IE-ovim sys fajlovima, obrisao sam ali je onda IE pobrljavio, morao sam sve ponovo da instaliram, ali bar sam doticni site isterao iz kompa. Predlazem ti da tu adresu koja ti je postavljena kao homepage ukucas u Search kao Containing text pa vidi u kojim ce se sve fajlovima pojaviti, kada ih nadjes probaj da ih editujes ili obrises pa vidi sta ce se desiti.

Dark Angel je napisao(la):
Nakon postavljanja homepagea ( npr. www.eunet.yu ), nakon resetovanja compa, uvek se u hompage ubaci neka spam strana tipa sexnudeblabla...kada u controlpanelu u internet optinons izaberem blank, to vredi dok se ponovo ne iskljuci / ukljuci comp,
nakon cega ide opet ta glupa strana, tako da stalno moram rucno menjati opciju u control panelu ...
Kako killovati ovu glupu stranicu ???????FX

Startuj regedit i idi na HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main

Tu imas sve sto ti je potrebno

ZoNi je napisao(la):
U casopisu COM od 25. juna imas text o tome! [cena je 25 din]
Pre bi se reklo da su to novine a ne casopis... :wave;
Imao sam u rukama samo prvi broj!
Moracu da uzmem sadasni da vidim kakvi su sada......
cheers

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Pre bi se reklo da su to novine a ne casopis... :wave;
Imao sam u rukama samo prvi broj!
Moracu da uzmem sadasni da vidim kakvi su sada......
cheers

ma, i dalje su uzas... kradu textove iz hrvatskih novina do maximuma, po 5 puta objavljuju isti text (objave text o programu XY 1.0, pa kad se pojavi XY 1.5 objave ISTI text, pa isto za XY 2.0 itd...)

mada, ponekad imaju stvarno solidne textove...

USPELO JE @@@@

Thanx to laxduke
!!!!!!
cheers

Re: USPELO JE @@@@

Dark Angel je napisao(la):
Thanx to laxduke
!!!!!!
cheers

Anytime :)

Vecina tajni brzine i kompatibilnosti Windows sistema se krije u registru.
Dosta dugo trazim neki dobar guide/faq za registar, i cim ga nadjem poslacu link u faq sekciju benchmark foruma.

Nazad
Vrh Dno