Šta je novo?

gygabyte ep45-ds3r problem

SretenBG

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2008
Poena
445
juce stisnem dugme na kucistu i nista se nije desilo. Ispitao sam prekidac na kucistu, ispravan je, ispitao sam najapajnje, ispravno je, probao sam i drugo napajanje za svaki slucaj, takodje se nista ne desava na dugme. sta to moze biti? Kada preko pinkova direkt na konektoru na ploci upalim napajanje komjuter radi normalno, stim sto kad odradi shutdown, moram da izvucem pin posto napajanje i dalje radi. Sta dalje raditi, necu valjda morati da menjam plocu? Da napomenem da nista ne pisti, pc se normalno butuje, sve radi normalno, osim sto mora da se pali tako seljacki a ne kako treba.

Poslednja izmena:
Probaj clear cmos i fles novog biosa. Meni se par puta zaglupela ploca prilikom OC-a.

probao sam to vec, i ne pomaze, jednostavno ne reaguje ploca na paljenje, probao sam ispod pinove restart, oni rade,a i hoce pc da se ugasi na dugme iako kasnije ostane upaljeno napajanje posto ga ja premostim na dzeku. znaci samo je problem paljenje, sta moze biti?

evo da neotvaram novu temu, danas kad sam palio racunar, cuje se pistanje koje se ponavlja non stop. Sta to moze biti?

Proveri memoriju pre svega! povadi sve stapove pa probaj samo s jednim.

vadio sam memoriju, i pisti svejedno. ne znam vise sta da radim.

Nazad
Vrh Dno