Šta je novo?

Gunmetal

alokiN

Čuven
Učlanjen(a)
14.12.2002
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7950X & Deep Cool AK620 Zero Black
Matična ploča
ASUS ROG Strix B650E-F GAMING WiFi
RAM
Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30-40-40-96 1.40V 64GB
GPU
Gigabyte RTX 4090 Gaming OC
Storage
Samsung 990 Pro 2TB, Kingston KC3000 1TB
Zvuk
HyperX Cloud II, Sennheiser HD350BT, Edifier R1700bt + T5 Subwoofer
PSU
Seasonic Vertex GX1000
Kućište
Lian Li LANCOOL 216 Black RGB
Monitor
Samsung Odyssey G9 49", Samsung CHG70 32", LGC1 55"
Miš & tastatura
Logi MX Master 3s & MX Keys
Laptop
Lenovo Legion 5 pro 32GB RAM, RTX 3070 8GB, SSD 1TB
Mobilni telefon
Xaomi Mi11i
Pametni uređaji
Xaomi watch
Pristup internetu
  1. Optički internet
E ovako!

Gunmetal provereno radi na ATI kartama r9000 i r9500 ,ja igrao, i stvarno lepo izgleda!

Startuje se, za razliku od demoa Gunmetal, na kompovima sa ati grafikom bez ikakvih pomagala!!

Za maxera: velicina instalacije na hardu je 740mb, a verzija igre je 1.01.1.1

Ajd ko je igrao nek javi utiske o igri: grafika, atmosfera zabava...

Pozdrav

alokiN je napisao(la):
E ovako!
Gunmetal provereno radi na ATI kartama r9000 i r9500 ,ja igrao, i stvarno lepo izgleda!
Startuje se, za razliku od demoa Gunmetal, na kompovima sa ati grafikom bez ikakvih pomagala!!
Za maxera: velicina instalacije na hardu je 740mb, a verzija igre je 1.01.1.1
Ajd ko je igrao nek javi utiske o igri: grafika, atmosfera zabava...
Pozdrav

Jedan moj prijatelj je nabavio igru, probacu je ovih dana.
Hvala za informaciju.

p.s.
I dalje je nigde na net-u nema kao cela igra, neverovatno. Kao da nikad nije izasla, cak ni Blue's News nista o njoj ne govori ?!

Javicu svoje utiske.

igra je zabavna i moze se reci cak i dobra samo moras biti uporan da savladas komande /nemoj leteti za pocetak puno/ na atiju radi savrseno

Space je napisao(la):
igra je zabavna i moze se reci cak i dobra samo moras biti uporan da savladas komande /nemoj leteti za pocetak puno/ na atiju radi savrseno

Ah da!! To letenje! Kad shvatis da avionce leti tamo gde ti postavis nisan sve postaje izuzetno zabavno, a narocito strafe kroz kanjone!

Inace ja sam dosao do poslednje misije i malo mi je dosadilo, pa mi se nekako neda da je zavrsim!

Pozdrav

svaka cast ja se zaglavio na 4 nikako da uspem da onesposobim napadace i sa leve i desne strane odvale me uvek probo sam 4-5 puta pa sam izgubio zivce ajd daj save za sve misije ako nije velik

Ajd kad si rupa evo ti save-ovi :D :D

poz

Ajd ako tebe ne mrzi predji poslednju misiju, pa javi kakav je kraj!!

cekaj malo,zavrsavam indija pa cu onda gunmetal ali ako je ti nisi tek tako zavrsio kako cu onda ja?

Probao sam igru (desetak minuta) i stvarno lepo izgleda ali ja nazalost ne gotivim takav nacin igranja ... vise sam za FPS i Letacine (IL2).

Hvala na predlogu u svakom slucaju.

Nazad
Vrh Dno