Šta je novo?

GunMetal Demo

alokiN

Čuven
Učlanjen(a)
14.12.2002
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7950X & Deep Cool AK620 Zero Black
Matična ploča
ASUS ROG Strix B650E-F GAMING WiFi
RAM
Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30-40-40-96 1.40V 64GB
GPU
Gigabyte RTX 4090 Gaming OC
Storage
Samsung 990 Pro 2TB, Kingston KC3000 1TB
Zvuk
HyperX Cloud II, Sennheiser HD350BT, Edifier R1700bt + T5 Subwoofer
PSU
Seasonic Vertex GX1000
Kućište
Lian Li LANCOOL 216 Black RGB
Monitor
Samsung Odyssey G9 49", Samsung CHG70 32", LGC1 55"
Miš & tastatura
Logi MX Master 3s & MX Keys
Laptop
Lenovo Legion 5 pro 32GB RAM, RTX 3070 8GB, SSD 1TB
Mobilni telefon
Xaomi Mi11i
Pametni uređaji
Xaomi watch
Pristup internetu
  1. Optički internet
Jel uspeo neko da potera doticni sa r9000 kartom!!

Video sam kod komsije, on je igra na GTS-u, i igra preterano izgleda - onako prava pucacina sve oko tebe gori i explodira, nabijeno akcijom i dinamikom!!

Inace podrzava dx9 karte!!

Pozdrav

alokiN je napisao(la):
Jel uspeo neko da potera doticni sa r9000 kartom!!

Video sam kod komsije, on je igra na GTS-u, i igra preterano izgleda - onako prava pucacina sve oko tebe gori i explodira, nabijeno akcijom i dinamikom!!

Inace podrzava dx9 karte!!

Pozdrav

Igra je vec odavno stigla, spoj je Transformersa i Roboteka, a odgovara najvise pucacini Incoming (ako se neko jos seca toga:)).

Igra je DX8.1, nema DX9 efekata, sto su i eksplicitno naveli u readme-ju, a to sto se DX9 isporucuje na cd-u uz igru to je druga stvar :D

OptiPlexu na kojoj grafickoj igras igru i da li je finalna verzija za razliku od demoa kompatibilna sa non Nvidia grafickim kartama!!

Igrao sam demo kod komsija i jako mi se svidja!! :D :D

Pozdrav

Hm, ta igra je pisana u Cg-u (nije nego ... :) ) tako da je debelo "optimizovana" za nV graficke, i super izgleda na njima.

Finalna verzija igre bi trebalod a radi na svim kartama, ali ... :) To je inace port sa X-Box-a a svi znamo sta je unutra :D.

Nemam pojma radi li sa Radeonima, svojevremeno nisam hteo da razmisljam o takvim stvarima pa sam pazario Ti4200 :D

Inace po startovanju igre ispisuje se cuveno "nVidia...The way it's ment to be played..." :D tako da je moguce da ne radi sa radeonom, mada to recimo u slucaju UT2003 nista nije znacilo. Naravno, ovi za razliku od njih mogu biti kupljeni, tj. softverski mogu disejblovati pokretanje na non-nv kartama za dovoljnu kolicinu kesha.

Nabavio sam kompletnu igru i radi na r9000!!
Grafika je prelepa, tona poligona i hi-res textura koje moram reci izgledaju fenomenalno!!

Nazad
Vrh Dno