Jel neko uspeo da predje Dragonforce - Through the fire and flames na expert?
Ono je uzas... 50 nota u 4-5 sekundi.Mislim da su je i proglasili kao najteza pesma generalno.
O Through Fire And Flames da ne govorim, tu pesmu ni gitarista Dragonforca uživo ne može da izvede, lično mislim da on nema nikakvu tehniku i da se iživljava na gitari. .
Jel neko uspeo da predje Dragonforce - Through the fire and flames na expert?
Ono je uzas... 50 nota u 4-5 sekundi.Mislim da su je i proglasili kao najteza pesma generalno.
Ovo nema smisla, pa kako je onda otsvirao u studiju, nije valjda svirao 3 note, pa napravi pauzu
, a tek o koncertima da ne pricam.
Nisam upoznat poblize sa delom Dragonforce-a (mada sam pesmu prontonabavio cim sa je cuo/svirao u GH3
).
Ja sam presao na hard chini mi se, al *** tad sam bas bio u formi, ulazi brat u sobu i ne veruje svojim ocima, prsti prste svuda
.
J sam igrao na pc-ju na tastaturi.
Kako se GH3 igra preko gamepada, chini mi se da je mozda malo komplikovano, jer ja na tastaturi poredjam note 1-5, pa je lako pratiti na ekranu.
Bez flame molim, samo pitam, imate onu temu za flame i hate.
Jel si ti negde prochitao da su ovo oglasi ??????
Ako vec krshish pravilo, dovoljno je da napishesh jednom a ne 5 postova, kao da smo mi duzni da ti nadjemo gitaru. Nema da se kupi, odnosno ima za 100e.
Neki ljudi su stvarno nedokazani. A jesi mozda trazio po velikim shopping centrima u BGD?
A ti si se onda setio da kazesh "nadjite mi gitaru za 50e", jer toliko imash![]()
Ti ne odustajesh :d
Haha, do juche nisi znao gde da nadjesh gitaru a sad si je tako lako naruchio ?Daj boze da te to ispadne ispod 150e :d
naso sam za 4500 dinara GH:AEROSMITH + gitara
![]()
Marko, njemu je za PS2 trebalo.Za PS3 je ja mislim oko desetak hiljada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari