Šta je novo?

Guitar Hero IV: World Tour

Jel neko uspeo da predje Dragonforce - Through the fire and flames na expert? :D
Ono je uzas... 50 nota u 4-5 sekundi.Mislim da su je i proglasili kao najteza pesma generalno.

meni je dosta into the night na hard :)

meni se igrica dopada....igram i gitaru o bas i bubnjeve.....gitaru i bas na expert kidam po 97%,a bubnjeve kako koju pesmu,nesto expert,nes hard!!!!SVE U SVEMU DOBRA IGRICA!!!!

Poceli su ponovo da uvoze GH kod nas, video sam Full Band Pack za PS3 u Delta City (CT shop), i hipermarketu u Merkatoru. Kosta oko 22k din.

O Through Fire And Flames da ne govorim, tu pesmu ni gitarista Dragonforca uživo ne može da izvede, lično mislim da on nema nikakvu tehniku i da se iživljava na gitari. .

Ovo nema smisla :), pa kako je onda otsvirao u studiju, nije valjda svirao 3 note, pa napravi pauzu :D, a tek o koncertima da ne pricam.
Nisam upoznat poblize sa delom Dragonforce-a (mada sam pesmu pronto :D nabavio cim sa je cuo/svirao u GH3 :)).

Jel neko uspeo da predje Dragonforce - Through the fire and flames na expert? :D
Ono je uzas... 50 nota u 4-5 sekundi.Mislim da su je i proglasili kao najteza pesma generalno.

Ja sam presao na hard chini mi se, al *** tad sam bas bio u formi :D, ulazi brat u sobu i ne veruje svojim ocima, prsti prste svuda :).
J sam igrao na pc-ju na tastaturi.
Kako se GH3 igra preko gamepada, chini mi se da je mozda malo komplikovano, jer ja na tastaturi poredjam note 1-5 :), pa je lako pratiti na ekranu.
Bez flame molim, samo pitam, imate onu temu za flame i hate :D.

Igra se lakše nego na gitari, barem kada je PS2 u pitanju.

ajde neko da mi nabavi gitaru za ps2.......please

Ovo nema smisla :), pa kako je onda otsvirao u studiju, nije valjda svirao 3 note, pa napravi pauzu :D, a tek o koncertima da ne pricam.
Nisam upoznat poblize sa delom Dragonforce-a (mada sam pesmu pronto :D nabavio cim sa je cuo/svirao u GH3 :)).

Ja sam presao na hard chini mi se, al *** tad sam bas bio u formi :D, ulazi brat u sobu i ne veruje svojim ocima, prsti prste svuda :).
J sam igrao na pc-ju na tastaturi.
Kako se GH3 igra preko gamepada, chini mi se da je mozda malo komplikovano, jer ja na tastaturi poredjam note 1-5 :), pa je lako pratiti na ekranu.
Bez flame molim, samo pitam, imate onu temu za flame i hate :D.

Na joypadu je bilo lakshe nego na gitari dok je josh moglo dve note koje se ponavljaju da se sviraju tako shto drzish jednu a drugu samo stiskash. U trecem delu kada su to onemogucili, joypad nema nikakvog smisla za vecinu pesama. Inache se svira sa R i L tasterima + X za poslednji red...

Poslednja izmena:
molim vas ako moze neko da mi nadje gitaru za ps2 za oko 40-50 eura

Jel si ti negde prochitao da su ovo oglasi ??????

Ako vec krshish pravilo, dovoljno je da napishesh jednom a ne 5 postova, kao da smo mi duzni da ti nadjemo gitaru. Nema da se kupi, odnosno ima za 100e.

Ako vec krshish pravilo, dovoljno je da napishesh jednom a ne 5 postova, kao da smo mi duzni da ti nadjemo gitaru. Nema da se kupi, odnosno ima za 100e.

dobro sry za to....naravno da niste duzni da mi nadjete ali sam mislio da mi mozete pomoci.... gde mogu da kupim gitaru???ili ako treba da se naruci preko neta kako da narucim???

Imash o naruchivanju preko neta cele diskusije na forumu.

Neki ljudi su stvarno nedokazani. A jesi mozda trazio po velikim shopping centrima u BGD?

A ti si se onda setio da kazesh "nadjite mi gitaru za 50e", jer toliko imash ;)

e dolazim u bg sledeci petak pa ako mozete da mi kazete gde mogu da nadjem gitaru

Haha, do juche nisi znao gde da nadjesh gitaru a sad si je tako lako naruchio ? :) Daj boze da te to ispadne ispod 150e :d

Marko, njemu je za PS2 trebalo. :) Za PS3 je ja mislim oko desetak hiljada.

Gitara za PS3 se moze naci napolju za manje od 20 EUR (ja platio 17 u IT). Kod nas, Comtrade prodaje takvu istu za 7-8 hiljada din...

Nazad
Vrh Dno