Šta je novo?

Guild wars

Skot

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
649
MMORPG - super izgleda - download nije prevelik (mozda negde oko 100MB + jedno 50 kako ulazis u nova podrucja. Vredi probati zato sto je free ali samo tri dana. Toliko ce i biti online do sledeceg meseca. Jos je beta faza mada je sjajna i ovako. Elem ako se neko pridruzi javite se Stalin The Great je nick.

to Miroslav: ???????????

to all: Inace igru su pravili ljudi koji su pravili i diablo i warcraft 3 i starcraft a izasli (izbaceni?) su iz blizzarda. Mozete videti o njima na www.arena.net I stvarno se vidi - malo war-a, malo diabla i sve to zajedno puno zabave - mada u ovoj fazi razvoja preporucujem ljudima sa dobrom net konekcijom....

Jel moze da sljaka preko dial-up-a?
Ovo ocigledno nije demo,niti free download...
Gde mogu da ga "kupim"?

Poslednja izmena:
Skot je napisao(la):
to Miroslav: ???????????

to all: Inace igru su pravili ljudi koji su pravili i diablo i warcraft 3 i starcraft a izasli (izbaceni?) su iz blizzarda. Mozete videti o njima na www.arena.net I stvarno se vidi - malo war-a, malo diabla i sve to zajedno puno zabave - mada u ovoj fazi razvoja preporucujem ljudima sa dobrom net konekcijom....
pa pitam jel to ta igra koju skinem sa linka koji sam ti dao? meni je skinuo nekih 10mega... i gle cuda, nema thief karaktera?!

Tesko da ce raditi sa dail-up vezom, igra je prilicno velika i zahtevna

Nisam ni video link Miroslave. Inace tvorci garantuju da ce da radi preko dial up-a - i trebalo bi da radi samo ako nemas gubitak paketa u komunikaciji. Jedino je problem pocetni download svih stvari. Na zalost ovo je samo promotivni period besplatan za sve na tri dana a igra nece izaci pre sledece godine. Ali pruza jedno novo iskustvo za domace igrace koji stvarno nisu navikli na first tier mmorpg-ove zbog losih veza i skupe pretplate za nase uslove. Meni je ovo prvi pravi ozbiljan mmorpg i moram priznati da je zaraza nikad veca...

Nazad
Vrh Dno