Šta je novo?

Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme BOOOMBASTIC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

BOOOMBASTIC

Guest
Igra li neko ovu igru ???

Prosle nedelje sam pazario GW Platinum edition i trenutno igram Eye of the north (expanziju), pa posto sam pocetnik i usamljeni ratnik, treba mi pomoc oko misija a dosao bih i u nasu alijansu ako postoji ili ako kojim slucajem neko hoce da se bori: "rame uz rame"...neka se javi !!!

hehe chudno da nema teme... ja igram nick mi je The Fiery Lady, kad budem online zovi me (kad se vratim iz shkole, oko 7, pola 8), pa cu te pozvati u guild koji je u srpskoj alijansi a mogu ti pomoci samo oko Prophecies misija jer GWEN nemam 🙁

EXTRA,

Meni je nick Ell Chuppacabra pa cu te utefteriti, nisam siguran sta su bas Prophecies misije ali mi je svaka pomoc dobro dosla a od expanzija pored GWEN imam i Factions koji nisam ni ukljucio, reci mi moze li se igrati GW sam bez expanzija jer sam dobio GW i GWEN na jednom disku a u setup-u nista od opcija pa nikako nisam provalio kako da menjam igru a kapiram da to moze i instaliram GWF pa bi trebalo da mogu da izaberem igru kao sto izabiram heroje !?!?

ne ne ne, nego imash u meniju igre i have a new key ili tako neshto.... samo ukucaj taj key iz factionsa, nemoj praviti novi, jedino mozhda imash neshto sa CD-a instalirati?!... ma skontacesh bre 😉

Ne izaboras igru, ali pretpostavljam da si to shvatio. Izmedju razlicitih delova Guild Warsa, tj izmedju razlicitih kontinenata putujes brodom u glavnim lukama tih kontinenata.

imam samo original, tj prvi deo igre, i skroz je kul, mada dosta dugo nisam ukljucio... od kad sam kupio wow nesto mi se ne mili ni da je strtujem xD

To sa WOW-om ti je velika greska, jer neces lako da se skines a igra je prilicno glupava. Imam druga, ili bolje receno imao sam jer posel onog sto je uradio ne zelim vise da se druzim sa njim. Elem lik je u zadnje dve ili tri godine igrao WOW preko 107 punih dana, nekad igrao i danimo po 17h dnevno, ali po 12h standardno, imao 3 lika na 70 nivou i jos brdo nekih slabijih i ugojio se preko 50kg za to vreme. Kada je pre nedelju dana video da je djavo odneo salu uzme i izbrise sve likove i pokloni nekome svoj account i samu igru. Nije izdrzao tri dana otiso do prodavnice i kupio novi WOW, i poceo sve od nule. WOW vise nije igra jer tu nema zabave (ima ljudi koji mogu da se kontrolisu) to je zavisnost, moj ti je savet da bezis od njega sto dalje mozes i dok je jos vreme. WOW jednostavno nije za ljude koji nemaju dovoljno samokontrole, jedini je problem sto takvi ljudi to ne priznaju.Ako provodis vise od dva sata uz njega dnevno to je vec znak da si debelo zaglibio. S druge strane Guild Wars nema takve efekte. Imam ga tri godine i sve ukupno ga nisam igrao vise od 250h sto je otprilike koliko sam potrosio za Morrowind ili Baldur's gate. Ponekad ga ne ukljucim mesecima, a igram cisto kad mi je dosadni i hocu da se malo zabavim uz to i ne placas mesecnu pretplatu.

Zaboravili ste da pomenete da se tako nesto moze desiti samo nekom ko je totalna petarda.

GW, po meni, nema atmosferu kakvu ima WoW i moze da ima najbolji PvP na svetu ali nema "ono" tj. atmosferu. To je pre svega zbog toga sto je WoW svet 🙂, a GW lici na "obicnu" igru, ako me razumete sta hocu da kazem. 🙂

P.S. Imam obe igre, igrao sam ih i batalio 🙂, ne zato sto sam se navukao (igrao sam sat-dva dnevno), vec sam shvatio da me to vise ne interesuje. 🙂

Poslednja izmena:
GW, po meni, nema atmosferu kakvu ima WoW i moze da ima najbolji PvP na svetu ali nema "ono" tj. atmosferu. To je pre svega zbog toga sto je WoW svet 🙂, a GW lici na "obicnu" igru, ako me razumete sta hocu da kazem. 🙂

P.S. Imam obe igre, igrao sam ih i batalio 🙂, ne zato sto sam se navukao (igrao sam sat-dva dnevno), vec sam shvatio da me to vise ne interesuje. 🙂

To sto se atmosfere tice je subjektivna stvar. Po meni GW ima odlicnu atmosferu, i to jeste obicna igra sta bi drugo trebalo da bude. A sto se onih petardi tice nike ne zna da je petarda dok ne pocne da igra WOW. I on je nekad bio normalan pre WOW-a.

Posle svega 17 godina 🙂 nastavlja se tema ,
danas je izašao Guild Wars Reforged, ko ima neki stari nalog može da se nostalgično vrati u igru,
ako ništa fantastičan je osećaj kada se u nekom districtu plavi od drugih igrača, da ne pričam da nakon ko zna koliko vremena ima više od jednog districta.
Lepo.

Viđam dosta ljudi u glavnim gradovima i početnim zonama. Malo sam se podsetio kako sve funkcioniše, i dalje mi je raznolikost build-ova neprevaziđena za igre iz sličnog miljea.

Screenshot_20251208_215000.png

Nazad
Vrh Dno