Šta je novo?

Guild Wars Pitanje

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Pošto topik ne mogu da nađem, na steamu je 10e, što je džabe realno. Ajde neka mi neko kaže igra li ovo još neko i kada će izaći dvojka, isto tako, jel je dobro i vredi tih 10e?

inače 10e je goty edition, valjda sa svim expansionima

Dobra je igrica ali ne moze da se poredi sa wow-om to sam skontao i ja koji ga neigram.. ali sa obzirom da je wow 130e a ovo samo 10e vredi :) , Nzm kad ce dvojka... znam da je novo "hearts of the north" , a sad koliko ce jos exz izaci pre 2 to niko ne zna :D

Vredi, pogotovo ako ide i ekspanzija Eye of the north. Dosta ljudi je igra, cak i stariji igraci su se vratili upravo zbog ovoga http://hom.guildwars2.com/en/#page=welcome. Za achievmente u GW, dobices rewarde u GW2 :)

GW kao igra je veoma kvalitetna, o čemu već piše na drugim mestima. Konkretno ova ponuda i nije toliko očaravajuća, obzirom da kompletan GW - sva 3 "osnovna" dela i Eye of the North ekspanzija se kupuju za ispod 30 evra, tj. tačno 2900 dinara.

Proveri da li je to samo prva kampanja (prophecies) ili sve (complete collection).

O tome koja je igra bolja, wow ili gw, stvarno ne vredi vise raspravljati. Svako igra ono sto mu vise odgovara.

"Hearts of the North" nije expanzija, vise je kao neki dodatni sadrzaj (koji se dobija za dz) a sastoji se iz quest chain-a, plus da bi opravdali ubacivanje dodatnih kostima (koji se placaju).

Pošto topik ne mogu da nađem, na steamu je 10e, što je džabe realno. Ajde neka mi neko kaže igra li ovo još neko i kada će izaći dvojka, isto tako, jel je dobro i vredi tih 10e?

inače 10e je goty edition, valjda sa svim expansionima

Trabunjalo kaže: GotY je Prophecies tj. original + neki itemi. Ne vredi para.

:D

znam, video sinoć ***. bilo je 14e bundle pack sve zajedno, ali nisam uzeo, šta ćeš.
Inače nešto mi se i ne sviđa, igrao jutros malo ovaj trial. Mnogo mi je rogobusno sve nekako, ne znam :/

Jel ima modova za UI i tako to?

ja sam bas dugooo igrao igru(negde od 3. meseca izlaska) pa sve do pre pola godine...ima tu dosta zezancije, mene je najvise drzalo to sto sam se bavio high end trgovinom...jer me smorilo vise da idem da vrtim jednu istu instancu sa istim buildom. pvp je prilicno interesantan, pve vise nije to to....kao kada je pre bila samo prva igra(pre pojave svih expanzija), tada su svi gradovi bili krcati i bilo je interesantno igrati sa ljudima, nakon izlaska sledecih par nastavaka super je ako pored 6 botova imas jos jednog coveka u timu. vise nije to to kao nekada, sada svi preferiraju botove umesto ljudi.
ali vredi ako zelis da imas neki uvod u guild wars 2

Vrh Dno