Šta je novo?

Guild Wars expansion

dAnijeL

Čuven
Učlanjen(a)
24.05.2002
Poena
609
Da li ima u Beogradu da se kupi i po kojoj ceni? Video sam reklamu u M2 ali ga nisu imali.

Ima u Platou i Merkatoru, cena je oko 2200 dinara...

Moj savet ti je da sacekas malo sa kupovinom, cena pada sve vise i vise.

ja platio 2299 dindzi u platou naravno lik mi odma' ponudio i collectors edition za 4000 dindzi hehe rekoh neka 'fala:D

@White Dragon

Kako to mislis? Cena je tolika od kad se pojavila igra, cisto sumnjam da ce biti niza. Mozda mislis na neki polovan account?

Pa cim se pojavila bila je skuplja, 2800 din (nisam siguran za platoovu cenu) i od tada stalno je u padu, pitanje je dokle ce ici. Kod nas prodavci igara uvek nabijaju cenu u odnosu na ostatak evrope/sveta jer sta ces, moze im se. Ja se secam da sam kupio WoW preko jednog lika odmah 1. dan kad se pojavio retail za 1500 din manje nego sto se u platou pojavila igra istog dana. Posle je islo obaranje cene naravno. Zato sam siguran da ce cena nastaviti da pada do neke granice. Nisam gledao na netu za koliko se prodaje ali verujem da je jeftinije nego kod nas i morace tome da se primicu sve vise vremenom.

White_Dragon je napisao(la):
Pa cim se pojavila bila je skuplja, 2800 din (nisam siguran za platoovu cenu) i od tada stalno je u padu, pitanje je dokle ce ici. Kod nas prodavci igara uvek nabijaju cenu u odnosu na ostatak evrope/sveta jer sta ces, moze im se. Ja se secam da sam kupio WoW preko jednog lika odmah 1. dan kad se pojavio retail za 1500 din manje nego sto se u platou pojavila igra istog dana. Posle je islo obaranje cene naravno. Zato sam siguran da ce cena nastaviti da pada do neke granice. Nisam gledao na netu za koliko se prodaje ali verujem da je jeftinije nego kod nas i morace tome da se primicu sve vise vremenom.
ne verujem da ce pasti ispod 1999 dinara toliko je i stari gw drzao cenu a mislim da je u platou i dalje ta cena za stari gw

Nazad
Vrh Dno