Šta je novo?

Gubim sliku!?

besic

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2007
Poena
301
Imam CRT 17'' Pacrd Bell (NEC) koji je star 3 god. Nedavno mi je sam od sebe poceo da gubi sliku tj. u bilo kojem rezimu rada jednostavno mi se izgubi slika odnosno pocrni mi ekran. Posle nekog vremena slika dodje sama ali kratko i sve opet u krug. Ima i dana kad sve radi kako treba, ali je vise onih kad me iznervira.

Zanima me, sem kupovine novog monitora, da li je neko imao ovakvo ili slicno iskustvo i ako jesta kako je resio problem?

Hvala svim clanovima unapred na pomoci u resavanju ove misterije!

Proveri kabl od napajanja. Od cestih okretanja monitora, rasklima se ulaz.

Imam CRT 17'' Pacrd Bell (NEC) koji je star 3 god. Nedavno mi je sam od sebe poceo da gubi sliku tj. u bilo kojem rezimu rada jednostavno mi se izgubi slika odnosno pocrni mi ekran. Posle nekog vremena slika dodje sama ali kratko i sve opet u krug. Ima i dana kad sve radi kako treba, ali je vise onih kad me iznervira.

Zanima me, sem kupovine novog monitora, da li je neko imao ovakvo ili slicno iskustvo i ako jesta kako je resio problem?

Hvala svim clanovima unapred na pomoci u resavanju ove misterije!

Kod mene je problem bila graficka, koja se zbog nakupljene prljavstine na gpu hladnjaku pregrevala i davala iste takve simptome.Ciscenje hladnjaka i promena paste su resile problem misterioznog nestajanja slike sa monitora. Posle duzeg rada kompa pipni graficku da vidis koliko se greje i ako odavno nisi cistio prasinu bilo bi lepo da to odradis.
Nadam se da ces resiti problem.

Graficka je ganc nova pre 4 meseca kupljena a inace sam jedan od zaludjenika koji cisti prasinu iz kucista redovno na mesec dana. Kabl od napajanja sam vec promenio ali izgleda da nije do njega.

Ima li neko jos kakvu ideju?

Nazad
Vrh Dno