link2rage
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.01.2004
- Poena
- 620
Pre 3 dana sam nesto visio na netu iskljucim firefox, i posle recimo 5 minuta ponovo pokrenem firefox, chrome, operu svejedno i nemam vezu sa internetom. znaci nista nisam cakako po opcijam ili tome nesto slicno a opet mogu da pristupim adsl modemu i wirelles ruteru. Posto znam da telekom zna da zeza nekad uzmem restartujem adsl modem i uruter u raznim kombinacija i opet isto.menjaj parametre nista. Otkacim adsl modem i zakacim direktno na komp nista iako modem prikazuje da ima vezu. Prikacim laptop direktno na njega ima internet. Ubodem kabl u kopm opet nema. Restartovao par puta windows, iskljucio/ukljucio mreznu opet nista. I ja uzmem i uradim sistem restem na jucerasnji datum sve normlano radi. Nista nisam instalirao da bih nesto uzrokovalo taj problem medjutim evo jutros posle 2 dana opet isti problem. A cini mi se da je i vista vista imala isti problem (ne kod mene posto je nikad nisam instalirao na mom kompjuteru nego kod drugi prijatelja koji imaju Microsoft diplome. U cemu je je fora.