- Učlanjen(a)
- 20.05.2006
- Poena
- 469
Izvini, a gde sam ja dosao do zakljucka? Koji post, stavi quote molim te, ili prestani sa lazima.Znaci ne verujem.
Na istoj fuckin` masini mi radi pod jednim operativnim sistemom, a pod drugim ne radi i ti si tako genijalno dosao do zakljucka da je hardware u pitanju? Stvarno genijalno, nastavi da se i dalje ispaljujes...
I ne, necu da testiram jer sam ponavaljam stoti put, resio problem time sto igram na xp-u. Software je problem (drajveri), pod uslovom da uopste razlikujes software od hardwera... Da li si sada uspeo da skapiras?
I dalje mi stavljas reci u usta.
Ponovo cu te upozoriti, sada po zadnji put, da prestanes sa uvredama.
Ti mi pricas o spamovanju? :dDa li kapiras da si moderator koji spamuje temu, a u njoj sam vec reko svoje muke i resenja i ponavaljam ti sto puta jedno te isto koje kazem na svakoj strani?
Da li to kapiras? Na to sam mislio kad sam mislio na omalovazavanje!
Sta ja to ne radim objektivno? Nemoj opet prazne price, navedi konkretan primer, ili prestani sa neosnovanim optuzbama.I status moderatora trebaju da imaju objektivni ljudi, ali ti ocigledno uopste ne radis nista objektivno jer i ne citas sta ja pisem nego teras i dalje temu u beskraj mog istog ponavljanja stvari koje objasnjavaju moj problem i moje resenje.
I nemam nameru da se tema zakljuca kao sto sam ti rekao u gornjem postu, a iz diskusije o drajverima je i napravljena ova tema in the first place, ako nisi znao.
Opet cu ponoviti, procitao sam sta si pisao.
Tema je napravljena jer si ispamovao jednu normalnu temu, ako nisi znao.