Šta je novo?

GTX 650 + I5-3470

emaremare

Znamenit
Učlanjen(a)
21.09.2007
Poena
1,295
Nabasao sam na ovaj komentar na ITSVET-u kod procesora i5-3470.

Pa me interesuje ako neko zna o tom VIRTU programu da malo pojasni. Inače ploča je GA-H77N-WIFI (rev. 1.0)

˝Procesor za svaku pohvalu, hladan sa fabrickim kulerom od 30-57C , brz, jos ako ga uparite sa nekom Nvidijinom kartom eto pesme ! Samo ploca mora da vam podrzava VIRTU program za uparivanje graficke na CPU-u i vase karte / Nvidia-Ati..... Tako uparene imacete do 60% bolje rezultate u igrama i testovima -100% provereno : ) !!!!!!!!˝

Hvala unapre

Poslednja izmena:
Hvala za link, ako sam dobro shvatio kod igara Virtu šalje ˝posao˝ na grafičku a kod puštanja video fajlova na GPU procesora. I pored toga svega ima mali gubitak kada se koristi u igama. Jel grešim?

Ajd, koliko se secam, probo sam sa gtx780 i integrisanu grafiku na ovom I5 3570K, sa tim Virtu programom i rezultati su bili nikakvi.
Prvo, mora da se nasteluje nesto u biosu, pa da se pokrene taj program, pa da se upari GPU i integrusa, i onda bi trebalo da sljkaka, ali samo za igre koje to podrzavaju.
U 3D Markovima, recimo, ima pomaka i do 40% u plusu, ali je se to kasnije ispostavilo kao pogresno ocitavanje, dakle virtualne brojke.
U igrama se dobija veliki stuttering tako da je prakticno ova stvar, neupotrebljiva. Veruj mi, sve sam probo da nekako osposobim da sljaka kako treba, ali jednostavno, stvar ne radi kako treba. Pa dosad bi to i neko vec provalio i culo bi se da je to neka stvar koja radi kako treba i donosi te neke teorijske dodatne performanse od tih nekih 10-20% u igrama.

Tako sam i ja shvatio, a i to sto kazes da valja naveliko bi se pricalo o tome.

Nazad
Vrh Dno