Šta je novo?

GTS450 1GB DDR3 secka slika u NFS Rivals

Učlanjen(a)
26.10.2007
Poena
304
Pre ove sam koristio GT240 sa 1Gb DDR5 i slika je imala manju oscilaciju frejmova.Sa GTS450 slika je mnogo lepsa,mnogo bolji su detalji ali imam preveliku oscilaciju frejmova.Pitam se da nije do procesora imam celeron G530.Da li neko ima nlicna iskustva,pitam se da li je do kartice ili do procesora...

Pa bilo bi fino kad bi napisao podesavanja.. A ionako ti je rivals zakljucan na 30, a i tvoja grafa nije bas nesto za gaming...

Pozdrav.

Ja mislim da ti je to do procesora, imao sam i ja stari celeron d i uvek je stekao u igrama bez obzira dali je grafa jaka. Jer celeron nema dovoljno brzine da "sustigne" brzinu kojom graficka procesuje podatke, zbog toga imas oscilacije (lag). Moj je predlog da probas malo overklokovat taj procesor (ako je moguce) pa onda pokusaj igrati igru i dali ima efekta. Takodje pokusaj smanjiti detalje u igri, ta grafa i procesor i nisu "dream team" za velike rezolucije i detalje.

I ja sam imao problema sa nfs rivals, imao sam u proseku oko 15 fps-a... Zasto? Ne znam... Probao sam i da smanjim detalje i rez. i stavljao sve na low i opet je seckalo... Na kraju sam je izbrisao ionako mi se nije svidela igra... :d
Kako radi u drugim igrama ta kombinacija? Trebalo bi da radi na umerenim detaljima i rez... :)

Igra trazi procesor sa 4 jezgra celeron nema tu sta da trazi :(

Prva karta je dx10 a ova druga dx11.
Kako si namestio graficka podešenja.Možda sad radi u dx 11 koji je dosta zahtevniji.Spusti podešenja malo na dole.
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=7983&game=Need For Speed: Rivals Ovde se vidi da nije u pitanju procesor.

Ovde se vidi da je minimum 260GTX bolja 3% od 450GTS da ne pominjem magistralu od 448bit-a prema 128bit-a kod 450GTS a Bandwich je tek uzas kod 450GTS sa 1 Gb DDR3
Imao sam 450GTS sa 1 Gb DDR5 i jako je slaba karta uzgred u svemu je jaca 260GTX ( i n-ti put serije 200 rade i na DX 11 iako nisu predvidjene ne samo na DX 10)

Vrh Dno