Šta je novo?

Gts 2 Eagle Ti

W

Wing

Guest
Kako u biosu kartice podesim takt memorije na 400mhz
Sto u 3D Marku u 16 i 32 bit pokazuje slican skor(razlika je 100 bodova).Konfiguracija je Duron 600,256 pc133,Chaintech 7AJA

Planiram da kupim tu karticu samo sa tv izlazom. Zanimam me koliki ti je skor u 3dmarku2001 u 16 i 32 bit u rezoluciji 1024*768
Sto se tice occ najbolje je to uraditi uz pomoc PowerStri-a, takodje na stranicama Benchmarka postojala je adresa jednog programa (nesecam se tacno kako se zove) uz pomoc koga si mogao da editujes bios kartice i menjas taktove memorije i jezgra, inace u PC pres-u se nalazi opis Eagle GF2 Ti 32mb kartice cip radi na 250mhz-a, memorija na 358mhz-a memorija se da occ-ovati do 430mhz.

nisam znao da se moze naci kod nas eagle ti sa tv izlazom. Ja kad sam kupovao, rekli su da tako nesto nemaju.

Kako nemaju? Imaju MX400 sa tv izlazom, nelogicno je da nemaju GF2 Ti? Mozda tek treba da dobiju?
PS. Nisi mi napisao rezultate 3d marka

Overklokuj je ili PowerStrip-om ili CoolBits-om. Nisi napisao koji 3d mark (2000 ili 2001) i koji test, tj koja rezolucija.

kakva je?

sasami je napisao(la):
u PC pres-u se nalazi opis Eagle GF2 Ti 32mb kartice cip radi na 250mhz-a, memorija na 358mhz-a memorija se da occ-ovati do 430mhz.
I?? Sta kazu?? Sta kazu?? Mnogo me interesuje posto planiram da nabavim Eagle GF2 Ti 32 MB DDR.

Nisu je preterano kudili. Uostalom za te pare ta kara je odlicna. Izradjuje se na crnoj stampi kao i mx400 i kvalitet slike je poboljsan. Imao sam i Voodoo3 i Eagle Gf256 u 1024*768 nisam primetio znacajnu razliku 85hz inace imam hansol 710D. Pre neki dan sam kupio svoj TV tako da se dvoumim izmedju GF2Ti i MX400 sa TV izlazom. Najbolje je da sacekam Eagle GF2Ti sa TV izlazom.
Kartica je stabilna i dobra, moja preporuka. Jedino mi se nesvidja to sto su spustili takt memorije sa default 400 na 358mhz-a, pogotovo zato sto su napisali da se occ-uje do 430mhz. cip radi na 250mhz-a i neverujem da ces postici bolje rezultate occ-ovanjem cipa.

Koliko bi lepljenje hladnjaka na mem omogucilo occ i sa cim je to najbolje zalepiti (superlepak?)?

sasami hvala. Mene je kod te kartice brinulo sto je jeftina, dosta jeftina, ali izgleda da dobro radi pa cu je ako Bog da nabaviti i nadam se da ce mi dobro raditi.
Koliko kosta PC Press?

Uzmi slobodno Eagle karticu, nisu više loš proizvođač. Uzeo sam za sebe eagle mx400, i što se 2d slike tiče, bolja je i od creative blastera i vante koje sam imao. Pošto sam viđao i ATI radeon na delu, mogu stvarno da kažem da je eagle odličan. Samo pazi da uzmeš one sa plavom štampom, jer sam uzeo za igraonicu nekoliko eaglova što mx400 što gts, i mx sa crnom štampom je bio krš. Inače, standardni problem sa manje poznatim proizvođačima je što im kvalitet serije nije isti, pa je neka kartica krš, neka strava...što se OC eagla tiče to zaista zavisi od primerka koji nabodeš.
P.S Ali stvarno ovom mx400 je 2d slika strava...imao sam sreće!!!

U 3DMARKU 2000 i 2001 skor u 16 i 32 bit je skoro isti.Neznam koliko je tacno ali u 2001 je napr. u 16bit 3000 a u 32bit 3150

Koje firme u Beogradu imaju Eagle GF2 Ti? Posebno me interesuju sa 32 MB DDR. I koja je cijena?

Kao prvo GF2 Ti i bilo koja druga versija GF2 cipa (naravno nemislim na MX) uvek ide sa DDR memorijom. Pogledaj u prethodnim forumima ca adresu firme koja prodaje GF2 Ti, inace najlakse ces naci na news.beotel.yu serveru yu.oglasi ili yu.hardware (doduse cene su 10 do 20 dm vise) kod preprodavaca.

Nesto mi je to nelogicno da je u 32bit brzi ??? Da nisi mozda zamenio vrednosti?

180 din :(
Digital je isto dobar casopis. Do sada su izasli 4 broja sve hvale:))
a i cena je niza

Nisam pogresio sto se tice 32bit
I meni je to cudno ali skoro da isto radi i u 16 i u 32 bit u 1024x768

Wing je napisao(la):
Nisam pogresio sto se tice 32bit
I meni je to cudno ali skoro da isto radi i u 16 i u 32 bit u 1024x768

Firma je tnt d.o.o a Eagle Gf2 64Mb ddr je 210.-

Nazad
Vrh Dno