Šta je novo?

GTR, pisimo o njemu ovde....

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6
Posto se uglavnom pise o GTR-u u GPL temi, i u drugim, mislim da je najbolje da se prebace komentari i ostalo vezano za GTR ovde.... da ne bude sve razbacano....
Ok sad, moram da vas pitam, jel ima neko nekog rodjaka, u Svedskoj, Nemackoj, da mi lepo porucimo igru preko njega... ;)
Sad sam citao na nekom sajtu da su proizvodjaci igre i izdavac potpisali ugovor sa EA GAMES, tako da bi pocetkom 2005 trebalo da je bude svuda u svetu, ali ja ne zelim da cekam toliko....
Isto sam procitao da kad izadje full verzija, moci ces da skidas dodatna kola, staze, i tako te dodatke besplatno, to je do ja*a...!
Ajmo, saljite malo vasa vremena, nemoguce da niko ne igra GTR, nije vam valjda vec dosadio demo....... meni je rekord 2.18 sa volanom, bez ikakvih pomoci, osim naravno za kvacilo.....

2.14 ili 2.15 ne secam se tacno. Poslednji put sam vozio jos u avgustu. Pa jeste nas malo smorio posto je izasao jos pre 3 meseca pa mi nije vise interesantno da vozim isti auto na istoj stazi. Sto ti ne uzmes malo da vozis SCC mod za F1C to je jako slicno i pridruzis se ostalima koji to redovno pikaju. Svi se mi slazemo da kad izadje GTR ce biti bez konkurencije ali do tada ima jos 2 meseca tako da mora sa necim da se ubije vreme. :wall:

Pozdrav

Pa dobro, ja ga igram tek petnaestak dana, pa me nije smorio....... nego taj SCC me nesto nervira, vec sam dosta puta pominjao, stalno mi govori, "nesto... pa Cool brakes", pa me nervira, a niko ne govori kako to da izbegnem, nekako mi los zvuk, onaj obrtometar nekako glupo reaguje, ono odjednom ga napuni do kraja.... i tako ima nekih sitnica koje me nerviraju, a fizika mi je isto losa, nekako slicna F1 challenge, mozda i losija......

Ajde prikljuci nam se Borise u voznji SCC-a,u pravu je Sas kad ti kaze da se pricuvas za GTR,kad izadje necemo se skidatri sa njega ali do tada mora de prekrati vreme nekim takmicenjem

Boris Lozac je napisao(la):
Pa dobro, ja ga igram tek petnaestak dana, pa me nije smorio....... nego taj SCC me nesto nervira, vec sam dosta puta pominjao, stalno mi govori, "nesto... pa Cool brakes", pa me nervira, a niko ne govori kako to da izbegnem, nekako mi los zvuk, onaj obrtometar nekako glupo reaguje, ono odjednom ga napuni do kraja.... i tako ima nekih sitnica koje me nerviraju, a fizika mi je isto losa, nekako slicna F1 challenge, mozda i losija......
Pa iskljuci tog budalu koji lupa bez veze, nema pojma covek ! :D Ozbiljno, sva komunikacija sa box-om je optimizovana za F1, tako da nema smisla koristiti je u bilo kom modu. To je prva stvar koju ja odmah iskljucim nakon instalacije, mada je istina iskljucujem i u samoj F1 jer me uzasno nervira, non-stop samo nesto prica...Znaci Options/Audio/Speech Content--->OFF

Obrtomer...pa samo dva tipa automobila imaju analogni obtromer, izaberi neki sa digitalnim...a to sto ti naglo skoci...da li si siguran da ti je pedala gasa podesena kako treba ??? Pun hod, osetljivost ? Ne sme nikako tako da se ponasa.

Fizika...prvo proveri da nemas slucajno tkz. "arkadnu fiziku" ( midlim...nije bas arkadna ali ajd' ): znaci u tvom .plr fajlu pogledaj linije Half Rate= i Tire Sampling= , prva mora da ima vrednost 0 a druga 1. Takodjer stavi Auto Lift= i Auto Blip= na 0 pa da vidimo onda. :d

Poslednja izmena:
Ok, probacu da podesim tako, pa da mu dam sansu.... ;) a to sto si napisao = i, jeli to bas slovo i, ili si greskom umesto "1", napisao "i", i za ovu nulu "0", ili je to slovo "o"....?

Ok, probacu da podesim tako, pa da mu dam sansu.... ;) a to sto si napisao = i, jeli to bas slovo i, ili si greskom umesto "1", napisao "i", i za ovu nulu "0", ili je to slovo "o"....?
Dve su linije, zato stoji "i"...kao da je + jel' da :D a ovo drugo je nula.

Znaci treba da stoji:
Half Rate=0
Tire Sampling=1

drapin je napisao(la):
Obrtomer...pa samo dva tipa automobila imaju analogni obtromer, izaberi neki sa digitalnim...a to sto ti naglo skoci...da li si siguran da ti je pedala gasa podesena kako treba ??? Pun hod, osetljivost ? Ne sme nikako tako da se ponasa.

Na digitalni sam i mislio... a gas mi radi najnormalnije, i u control panelu i u GTR-u, a one vrednosti 0 i 1 su mi bas takve kakve si ti rekao.... nemam pojma, probacu malo da igram, ali nekako mi je los, osecaj brzine je nemoguce los, znaci idem 250, a kao da idem 50, ozbiljno, znaci totalno lose, zvuk do ja*a los....
Ocete da organizujete neka takmicenja u Richardu, treba da ga instaliram ovih dana, pa kad se malo ustelim, mogli bi da ga surimo po igraonicama........

...zvuk do ja*a los....

u cemu to? ako mislis na gtr onda ja ne znam na cemu slusas ali meni je zvuk neverovatno dobar, bas lepo bruji :)
steta sto nemam volan da se malo provozam :(

Ser_Zile je napisao(la):
u cemu to? ako mislis na gtr onda ja ne znam na cemu slusas ali meni je zvuk neverovatno dobar, bas lepo bruji :)
steta sto nemam volan da se malo provozam :(

Ne, taman posla u GTR-u, govorim da je los u SCC-u, kao i dosta drugih stvari koje me nerviraju....

SaS je napisao(la):
2.14 ili 2.15 ne secam se tacno. Poslednji put sam vozio jos u avgustu. Pa jeste nas malo smorio posto je izasao jos pre 3 meseca pa mi nije vise interesantno da vozim isti auto na istoj stazi. Sto ti ne uzmes malo da vozis SCC mod za F1C to je jako slicno i pridruzis se ostalima koji to redovno pikaju. Svi se mi slazemo da kad izadje GTR ce biti bez konkurencije ali do tada ima jos 2 meseca tako da mora sa necim da se ubije vreme. :wall:
Pozdrav

Tih 2.14, 2.15, jesi to sa volanom, ili sa tastaturom, i da li si koristio neke pomoci, ili bez......??

poshto je sas u pitanju reci cu ti ja. na volanu, i sigurno bez pomoci, jer on uvek iskoristi sve nacine da sebi maximalno oteza igranje :)

kiza ns je napisao(la):
poshto je sas u pitanju reci cu ti ja. na volanu, i sigurno bez pomoci, jer on uvek iskoristi sve nacine da sebi maximalno oteza igranje :)

Kizo ovo si lepo srocio :d

Sas je vozio na volanu i sigurno bez svih pomoci,ja sam uspeo 2.16.500 takodje na volanu sa ukljucenim TC-om na low

Pa znaci ja sam dobar s obzirom da imam 15, 20 dana, i 2.18.8 bez ikakvih pomoci...
Nego je moj problem sto ne idem po savrsenoj putanji kroz celu stazu, jer ipak kad svaku krivinu ti udjes pod savrsenim uglom tu uzimas dosta sekundi....
Calibra, daj iskljuci tu pomoc, ja ne racunam ovaj tvoj rekord.... ;)

Iznerviram se kad vozim bez Tc-a a jurim vreme,Spa je mnogo dugacka staza i onda kad se okrenem na nekoj od noih sporih krivina u 2 ili 3 brzini,hocu da razbucam volan,tako da je to preventive radi.Inace nisam preterano vezbao GTR u postavljanju PB-a vise sam ga vozio onako za dusu.

"Next week will offer the next big highlight – a new demo version of GTR will be released!"........... LUD'LO!!!
Nadam se da ce biti protivnici, ili multiplayer... do ja*a...!!!!

Gde si to procitao,zadnji info je bio da ce Demo biti tek krajem oktobra

Na Bhmotorsportsu... kaze sledece nedelje novi demo, a izasao je i novi filmic!

Na Bhmotorsportsu... kaze sledece nedelje novi demo, a izasao je i novi filmic!

daj link za filmic, a za demo cim se pojavi :)

jos cu i volan da kupim na kraju :lupko:

Pa imas i na GTR-GAME.com i na BHMOTORSPORTS..

Jeste skinuli filmic, ja zaboravio juce, a sad sam na poslu pa ne mogu, kakav je, jeste se napal'li.......? ;)

kiza ns je napisao(la):
Da kao sto rekoshe drugari na volanu simulation mod bez pomoci. Znas valjda Kizo, da postoji M3 u GTR naravno da bih njega vozio :banana:

Je** ga Borisov problem je u stvari sto je on prvo imao priliku da se odusevi sa GTR-om pa tek onda da proba modove koje mi djiramo sada i naravno da su oni pomalo smesni i zaostali u odnosu na GTR sto je i normalno posto je GTR u stvari evolucija istog engina gde ljudi koji ga rade pristupaju max Pro posto su i sami igraci i pripadnici SimRacing zajednice.
E vidis Borise sad si i sam odgovrio na pitanje zasto ne igramo vise GTR. Ja ga cak od avgusta nisam ni startovao jer posle njega povratak na bilo sta drugo je upravo onakav kako si i sam opisao.

Savet za tebe je da malo iskuliras kao sto smo mi uradili jer ces izgoreti. Ipak je 2 meseca puno za cekanje. Posto mi nismo mogli da cekamo toliko u ovu subotu pokrecemo najverovatnije ligu koja ce trajati otprilike do izlaska GTR. Razmisli najozbiljnije o tome da nam se pridruzis makar navrati da vidis kako to izgleda u subotu. Ako ne onda vezbaj GTR do novembra jer ce vec u decembru verovatno poceti i online/LAN liga u GTR gde ce nas biti sigurno preko 10 (samo dok nabavimo originale :trust: )

Tih 2.14, 2.15 mogu opusteno da postavim, vidim vec gde mogu da ugrabim jos 3,4 sekunde, ali nikako da odvozam celu stazu savrseno.. nego oni likovi sa BHmotorsportsa kao nesto 2.08, brate stvarno nemoguce uzeti jos 10 sekundi.....

Tih 2.14, 2.15 mogu opusteno da postavim, vidim vec gde mogu da ugrabim jos 3,4 sekunde, ali nikako da odvozam celu stazu savrseno.. nego oni likovi sa BHmotorsportsa kao nesto 2.08, brate stvarno nemoguce uzeti jos 10 sekundi.....

Pa pazi mi vecinom svi vozimo sa stok setapom, sa dobro doradjenim setapom moze sigurno da se dobije 3-4 sekunde na ovako dugackoj stazi a za vise je potrebna stvarno dobra tehnika tipa gas/kocnica istovremeno itd

Jeste skinuli filmic, ja zaboravio juce, a sad sam na poslu pa ne mogu, kakav je, jeste se napal'li.......? ;)

ja skinuo :d i nesto mi seckaju :( moracu opet codec-e da inslatiram, dobro izgleda sve samo bi kola mogla malo vise da se ulube kad nalete na ogardu, a ostalo je savrseno....

Hoce li GTR biti mod za F1C ili zasebna igra?

Ja skinuo demo sa gamershella, i ne radi :)

Nazad
Vrh Dno