Šta je novo?

GTR 2 demo....

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
379
simks3.jpg

Igra je najavljena za 26. septembar 2006.

Trebalo bi da ima 140 kola,34 staze i novi revolucionarni " Driving School Mode".Kazu da ce svakog nauciti da vozi.Ocekuje se jos realisticnija voznja...

Link za demo

http://www.gtr4u.de/dl/GTR2Demo.exe

Ili

http://www.download.com/GTR-2-Demo/3000-7523_4-10563540.html?tag=lst-0-2i

Ja sam ga upravo skinuo, sutra javljam utiske

Iako trenutno imam samo krsh od grafichke (MX440), iznenadio sam se kako igra radi. Shto se tiche fizike, deluje kao lepo ispeglani GTR. Chini mi se da je sada lakshe malo, valjda su videli da su sa proshlim delom preterali i da nije bash realno da se takvi automobili onako lako "obrcu" po stazi, pa mi je sada ovo sve ozbiljnije. Zvukovi su josh bolji, cockpit je josh detaljnije uradjen, fali mi samo neka jaka karta da vidim kako je to sa dobrim framerateom.

Nije mi samo jasno, zashto 350mb za jedan automobili i jednu stazu.

Jos samo da vidim kako ce nauciti svakoga da vozi ... ja u gtr ulazim u krivinu, kocim, kocim, skrecem, skrecem, ali auto nastavlja pravo kao strela ... puno sam igrao Toca serijal, sta li ?

U svakom slucaju jedva cekam taj driving school

Ipak ce vredeti cekati GTR2!
Demo je ok , ima potencijala
Grafika je dobra , zvuk je jos bolji , fizika malo detaljnija i ono sto je najbitnije driving feel je jako dobar!

Probao i ja,zvuk je fenomenalan,ovo ostalo tu i tamo ima i bolje,smeshno je da auto ne zanese ili ne potpishe kad mu nabodesh pun gas...

Šta je bre loše? Ovo je prava stvar. Malo teško za mene doduše :d

@neo geo
Da, mora da je zbog "Toke" :)

Poslednja izmena:
Upravljivost je realna,ne mozesh na pola krivine sa 300 da nabodesh kocnicu i skrenesh i auto ie ko po shinama nego pravac bankina:)

Ma bezveze mi je mapa.
Kako mozete da raspravljate o grafici kada mapa ne izgleda apsolutno nishta drugachije u odnosu npr na Moto GP 1 od pre ko zna kolko godina, chak je tamo i lepshe odradjena pozadina... :)

Loool :)

Ljudi, ovo je simulacija, i ochigledno je da vam takva vrsta voznje ne lezi, zato uzmite NFS :) I ko nema volan, ovo ne moze ni da vozi.

Install....probao....Uninstall

Poslednja izmena:
Pa kad vidish da ne mozesh nekoga tek tako da odersh sa ulaskom u krivinu sa 300 onda uninstall,pametno nema shta,igraj onda micromachinesh to je realno:d :D

Meni je GT Legends daleko bolje legao.Mnoogo duze i lakse sam ga igrao.Ali nazalost nemam volan vec gamepad pa je mozda i to jedan od razloga.Probao sam sa nekim volanom ali je bio krsina teska.

Ma moze se i ovo igrati tastaturom, ukljuchi sve pomoci i auto ce sam da ide :)

U GT legends su sporiji automobili pa je lakshe, ali kada se jednom naviknesh na volan, svaki drugi vid kontrole je smeshan.

Nije ovo ni pravljeno za sve igrache, vec za "petrolheads" kako ih ameri nazivaju :)

Shiki Mozak je napisao(la):
Pa kad vidish da ne mozesh nekoga tek tako da odersh sa ulaskom u krivinu sa 300 onda uninstall,pametno nema shta,igraj onda micromachinesh to je realno:d :D

Brate nisam uspeo da udjem u krivinu ni sa 40 posteno...
Back to the micromashines ,)

Ne znam shta da ti kazem,vezbaj pa bice bolje,ja na ovoj jednoj jedinoj stazi koja ima nisam ushao ni u jednu krivinu u prvoj brzini shto znaci da je svaka preko 100 a neke i 200,nije frka,samo ne mozesh da ocekujesh ulazak u "lakat" krivinu i li shikanu sa 200....

Meni se ovo dopada! Moracu da se otvorim za volan kad ovo izadje, mada nisam bas planirao :)

mozda bi bilo vreme da se i ja pocatim volanom. samo me nervira sto je lose ono postolje sa pedalama na onom Logitech modelu od 70e (Force Formula EX, ili tako nesto). suvise je kratko, pa ne mogu cele noge da stanu na njega, a ne daje mi se bas kinta za onaj Momo.

Shiki Mozak je napisao(la):
Ne znam shta da ti kazem,vezbaj pa bice bolje,ja na ovoj jednoj jedinoj stazi koja ima nisam ushao ni u jednu krivinu u prvoj brzini shto znaci da je svaka preko 100 a neke i 200,nije frka,samo ne mozesh da ocekujesh ulazak u "lakat" krivinu i li shikanu sa 200....

Samog sebe :D je napisao(la):
Brate nisam uspeo da udjem u krivinu ni sa 40 posteno...
Ozbiljan sam :smash:

Eh, sta bi bilo da ste probali GTR1, koji je bio mnooooogo tezi.

Vedzbaj BOLE vedzbaj:)
Nemoguce,stvarno nemoguce

Probao. Svidja mi se.
Neznam samo kako izgleda na volanu. Vozio sam preko misa.

Hm, kad ukljucim Simulation mod, vise mi na displeju u kokpitu ne prikazuje ni brzinu u kojoj sam,ni obrtaje ni koliko idem km/h. Sad, znam da pravi profesionalci:D mogu da voze i bez ovoga i to zavezanih ociju i jos u rikverc:smoke: ali ja sam nekako navikao... Kako da vratim ovo a da ne smanjujem realizam, ne vidim nigde opciju koju treba da stikliram.

Nazad
Vrh Dno