Šta je novo?

Gtl i tastatura

Agr3ssor

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
pitanje glasi da li je ikako moguce igrati na tastaturi, a pritom voziti Chevrolet Corvettu? (slika u atachmentu), kad sam pocinjao igranje mislio sam da necu savladati Lotus Cortinu ali ispostavilo se da nije toliko tezak za voznju cak sta vise lako je ali Corvetta mi ne ide u glavu, volan bi trebao tek za mesec dana nabaviti mozda i koji dan vise od toga ne znam jos, ono sto mogu da zakljucim da ovaj auto bez volana i papucica tj bez osecaja koliko se stisne gas ne moze se voziti, da li gresim?

igranje na netu je extra ima ljudi, upao sam na neki nemacki server, iznenadio sam se kako radi ping ~30

Prilozi

• car.JPG
    car.JPG
    152.8 KB · Pregleda: 80
Nemoj da se šališ i da igraš Legends na tastaturi,igra sa veooooooma realnom fizikom,foce feedback je jeziv,ruke bole:d Neće to biti to nikako. Uštedi... kupi volan!!!

Igra je jedna od retkih zbog koje se isplati kupiti volan.
Ako ti se dopada da je igraš preko tastature,
kad nabaviš volan, poželećeš da imaš i monitor od 32",
i grafiku koja to može da pogura.:-devil-:
Ali sa Korvetom ćeš i dalje imati isti problem:p .
Nije fora u tome da joj daš određenu količinu gasa,
nego je takav auto, da samo kad ideš pravo i čvrsto držiš volan
smeš uopšte da čačkaš pedale.
Možeš da probaš tu tehniku i sa tastaturom.
Znači gas i kočenje samo dok ideš pravo, čim skrećeš ne pipaš ih.
I kupi volan ako ti se sviđa ta igra, nećeš se pokajati.

pazi, volan ce sve jedno pasti :D, nadam se MOMO, ma provalicu ja i tu korvetu sa volanom mora to da ide i sa gasom u krivini :D, ali pominjes retka igra zbog koje vredi kupiti, sada ide i gtr2 i ko zna sta jos ce izaci u medjuvremenu tako da ce biti igara, ali ako imas i original (gtl), pa dobar net uzitku nikad kraja ako volis zvuk motora '60 i '70 pa i '80-ih

To je steta voziti na tastaturi VOLAN je zakon.

Nazad
Vrh Dno