Šta je novo?

Gtaiii

strahinjas

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2005
Poena
645
Znam da je ova tema prezvakavana na milione puta,nije ni cudo poso je igrica toliko stara!Uhvatila me nesto nostalgija za igranjem GTAIII i Vice City-a!Imam jedan problem u 3-ci,kako da uzletim sa onim malim avionom u trecem gradu?Pokusavao sam na sve moguce nacine ali ne moze(WASD,pa na num tastaturi 9 i 6)!Kada koristim num tastaturu sa 6 i 9 on se malo odigne od zemlje i to je sve ali nikako ne moze da leti kao pravi avion(da se potpuno odigne od zemlje i leti)!Citao sam i stare thredove ali nisam nista konkretno pronasao o poletanju tog aviona!Sta treba da uradim? :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

I mene je uhvatila nostalgija... Sada cu da stavim i 3ku i Vice City!... U 3ci sa avionom mozes da poletis, ali zeznuto je... Ja sam uspeo da preletim sve do prvog grada, a posle je pao avion... :(

ne mozes da poletis u gta3.

Ne lupaj,ako nisi proverio...
Moze da se poleti,ali avaj...mnogo matoro...zaboravio sam..
Probaj da gledas iz profila,i drzi,ja mislim,9,da ponires....kada pocnes da struzes zemlju,kada vidis da lete varnice,onda samo pusti,i trebalo bi da uzletis...E,posle je problem da ga zadrzis u vazduhu...I pazi se,ima 2 piste...Jedna je "normalna",a druga je postavljena tako da je "alergicna" na bocni vetar,sto MNOGO otezava uzletanje,i odrzavanje...isprobaj obe,pa vidi koja je laksa ;)
POzz

Nazad
Vrh Dno