Šta je novo?

GTA3 Vice City,sta dalje...?

MZ

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
604
Resio sam sve zadatke od ponudjenih bandi i kupio skoro sve lokale(luka,fabrika sladaoleda,hotele kafice).Posle kupovine luke odvozene su trke sa camcima i pojavila se ikonica dolara koja donosi pare a sta se radi sa fabrikom sladoleda i kada ce kraj...? :confused: :confused: :confused:

U "Stats" meniju imas prvu stavku "Percentage completed", pretpostavljam kada stignes do 100% da je kraj?

Nego, kada kliknem na "Map" pojavi se ceo grad, ali sa dva mosta koji su u izgradnji, koji ce se tokom igre otvoriti. Jel postoji jos neki grad ili je to sve?

I cemu sluzi uopste to kupovanje imovine, osim za snimanje pozicije? Ja kupih neku zgradu za $3000 i izgleda da sam uzalud potrosio parice? Ili je i to jedan od zadataka u igri (kupi sve što možeš :))?

Jeste jedan od zadataka da kupis sve sto mozes :)

Anyway, na najsevernijem ostrvcetu koje lezi izmedju dva velika ostrva se nalazi filmski studio. I to treba kupiti, i odraditi par misija.
Onda, na zapadnom ostrvu negde na sredini otprilike, izmedju kubanaca i haicana se nalazi taxi kompanija, i to treba kupiti i odraditi par misija.
Onda, na zapadnom ostrvu na krajnjem severu imate arenu, koja radi od 8 uvece do ponoci, idite i vozite trke (par misija) ;)
ne znam da li sam sve pomenuo sto znam.. ajde da razmenimo malo sta gde ima da se kupi i treba da se radi, jer imam utisak da nisam sve kompletirao ali ne znam vise sta treba.. obilazim ceo grad i ne nalazim nista.

E, da.. gde se sve nalaze "skakaonice" za one special stunt..?

Gta Vice city

Reci mi gde mogu da kupim Gta Vice City ili ako mogu tebi da posaljem Cd da mi narezes jel vidim da vec izvrsavate zadatke!
Pedja

odgovori na [email protected]

Zaboravio sam i stampariju koja je na sledecoj lokaciji:

kada se sa starfish islanda dodje na ono zapadno veliko ostrvo, sa mosta se skrene desno. Onda, drugo skretanje na levo ulazite u ulicu koja izlazi direktno na stampariju :)

Poz

A da.. postoji je jedno trkacko polje skroooz na severu na zapadnom ostrvu :)

Mape

Evo pronasao sam mape za objekte koji mogu da se kupe, skakaonice koje se racunaju (ima ih 36) i bonus misije (kosturske glave, ima ih 35),evo linka http://www.modstack.com/vc_maps.shtml , inace pored stamparije, taxi sluzbe i filmskog studija koje je pomenuo `petri` treba da se kupi i brodogradiliste, salon automobila i najvazniji i najskuplji je Malibu Club koji kad se odradi nekoliko misija donosi 10.000 dolara. Ja sam trenutno zavrsio 68% igre i za sada se samo vrtim po gradu jer sam sve pokupovao sto se kupiti moze i odradio sve misije koje su bile dostupne ali neznam sta dalje, posto bi u kasarni trabao da postoji i vojni hilikopter ali njega tamo nema najverovatnije treba da se odradi neka misija kao sto je to bio slucaj sa avionom koji se otvorio tek kada se kupi filmski studio i odrade par misija.
Pozdrav.
P.S. Usput treba i pljackati prodavnice (ima ih 15)

Oko 40% za regularnu kampanju, do credits screen-a

ostalo je bonus....

petri je napisao(la):
E, da.. gde se sve nalaze "skakaonice" za one special stunt..?

Na aerodromu ima nekoliko dobrih skakaonica (čak i stepenište za ulazak u avion) :)

Ima skakonica kod hotela u sporednim ulicama

outlaw je napisao(la):
...

Na aerodromu ima nekoliko dobrih skakaonica (čak i stepenište za ulazak u avion) :)

Da, na aerodromu ima bas jedna dobra.. kada skocis popnes se na krov terminala :)

Hvala MZ za sajt! Nisam stigo da ga proucim ali vrlo uskoro cu! :)

Poslednje sto mi je ostalo da kupim i kompletiram (ako postoji neka misija za to) je bio autosalon. Posle kupovine, skupio sam automobile sa one liste u podrumcetu, tada mi je zvonio mob ;)
pojavile se jos 2 misije sa onim SONNY-jem sto vecito zove i trazi pare.. tu je ono kao finalni mafijski obracun, kada se to zavrsi pokavi se zavrsna spica igre sa atutorima itd...
mada, tek sam na 60 i neki procenat, sad cu da skacem i da pozavrsavam one rampages da vidim dokle mogu da doguram :)

Jao, ja se zaglavio na jednom delu, odnosno jednoj misiji...ne znam kako da predjem ono gde treba tenk da se mazne...silom nema shanse, poshto su mnogo jachi, makar doshao i oklopnim kolima ili kamionom :) Pretpostavljam da ima neke veze sa onim kupovinom krofni:) ali nikad ne stignem na vreme da provalim da li tada moze neshto da se uradi...pomagajte bre :)

driver je napisao(la):
Jao, ja se zaglavio na jednom delu, odnosno jednoj misiji...ne znam kako da predjem ono gde treba tenk da se mazne...silom nema shanse, poshto su mnogo jachi, makar doshao i oklopnim kolima ili kamionom :) Pretpostavljam da ima neke veze sa onim kupovinom krofni:) ali nikad ne stignem na vreme da provalim da li tada moze neshto da se uradi...pomagajte bre :)

Kad se tenk saustavi i ovi izlete da kupe krofne, tada samo uletis na ta vrata na koja su oni izasli (koja su sa desne strane na tenku - leva mislim da ne mogu uopste da se otvore).

Poz :)

ja sam upotrebio neko tesko oruzje sa distance, pa sam pobio sve vojnike dok su bili u kamionima... (gadjaj u motor kamiona)

!

Zavrsio sam i glavni obracun i sad sam na 83% igre, ostala su mi samo 5 skoka, 8 pljacki prodavnica i oko 20 rampages misija, nego dali neko zna u cemu je fora sa fabrikom sladoleda, dali posle razvozenja sladoleda se dobija jos neka misija ili je fora samo u razvozenju, ja sam prodao 108 sladoleda i nista se nedesava samo me vrti u krug i mrzelo me dalje da se mlatim sa tim.
P.S. Sta bi sa onim vojnim helikopterom, dal neko zna kako se on dobija i sta znaci "Fishes Fed" meni je 0 (to bi valjda trebalo da znaci hranjenje riba) al neznam dali je to izvodljivo?

Re: !

MZ je napisao(la):
Zavrsio sam i glavni obracun i sad sam na 83% igre, ostala su mi samo 5 skoka, 8 pljacki prodavnica i oko 20 rampages misija, nego dali neko zna u cemu je fora sa fabrikom sladoleda, dali posle razvozenja sladoleda se dobija jos neka misija ili je fora samo u razvozenju, ja sam prodao 108 sladoleda i nista se nedesava samo me vrti u krug i mrzelo me dalje da se mlatim sa tim.
P.S. Sta bi sa onim vojnim helikopterom, dal neko zna kako se on dobija i sta znaci "Fishes Fed" meni je 0 (to bi valjda trebalo da znaci hranjenje riba) al neznam dali je to izvodljivo?

Kako stojis sa hidden packages? ja imam skupljeno oko 1/3 i mrzi me da lutam i trazim..
anyway, treba zavrsiti i one sporedne misije.. recimo ima dosta onih malih helikoptera po gradu koji treba da se voze kroz checkpoint.. pa onda onaj kombi sa RC avionima na zadnjem nivou parkiga severnog Mall-a..
Meni stoji neki mali dvocifren broj u fishes fed. Jedino sto se secam da ima veze s tim je sledece:
Otiso sam na ono "setaliste" po vodi pored svetionika skroz juzno i udarao sam ljude tako da su padali u vodu :)

Inace, kakva je fora sa vojnim helikopterom? sta uopste s njim? nisam ga ni ja primetio.

Jesi li uspeo da vozis trke sa one mape u podrumcetu iza salona automobila? ja stanem na onaj roze cilindar, prikaze mi mapu, ali ne znam gde da idem i sta da radim.. tamo sam iso i nema nicega.

Poz

petri

Ma hidden packages i nisam bas jurio skupio sam ih oko 30 onako usput ako naletim na njih trke sa RC avionima sam odvozio, ali imas na plazi i kamionce sa RC kolima koje sam takodje odvozio, takodje sam odvozio i sve checkpointe sa malim helikopterima. Sto se tice vojnog helikoptera u kasarni pored aerodroma bi trebalo da bude jedan barem po mapi koju sam skinuo sa neta gde su obelezeni svi helikopteri i avioni koji mogu da se voze, tako da avionce kod filmskog studija nije bilo sve dok nisam zavrsio sve misije u filmskom studiju, takodje ni helikopter na zgradi iz koje ulazis u kancelarije i penjes se liftom na gornje spratove nije bio tu dok nisam napravio onaj skok kroz prozor iz sobe, a tu pored je i pandurski helikopter, tako da predpostavljam da nesto treba da se uradi da bi se otvorio i vojni helikopter. Za trke iz salona automobila treba da stanes na obelezeno mesto i izaberes trku koju hoces ta vozis (kursorima za levo-desno) i zatim sa shift tasterom potvrdis trku ima ih ukupno 6.
A dali mozda znas u cemu je fora sa fabrikom sladoleda?
Pozdrav!

Kakvo pljackanje prodavnica? :eek:

Mislim da za fabriku sladoleda ne treba nista da se radi..
Znaci, vozis ono kamionce pa koliko prodas, prodao si. Pogledacu malo po forumima da li ima jos nesto oko toga :)

Meni strelice nisu reagovale kada treba da se izabere trka na onoj mapi :(
Ajd probacu malo kasnije opet. Thanx!

luka.l:
udjes u doticnu prodavnicu sa oruzjem u ruci, stanes ispred prodavca i posle dve tri sekunde on ti lepo da kesh, sagne se i upali alarm.. :)

gde se nalazi ta prodavnica automobila gde se dobiju trke?

desno pa levo kad izadjes iz velike kuce... bolje skini ovo:

http://www.modstack.com/images/vicecity/map_jumps.gif
http://www.modstack.com/images/vicecity/map_packages.gif
http://www.modstack.com/images/vicecity/map_avc_rmap.gif
http://www.modstack.com/images/vicecity/map_avc_hsmap.gif
http://www.modstack.com/images/vicecity/map_avc_fsmap.gif
http://www.modstack.com/images/vicecity/map_avc_imap.gif

kaze bandwidth limit da je premasen, ne radi sajt :( jel ima tih slika na nekom drugom sajtu?

www.gtawh.com <- ovde sam pronasao dosta mapa pa kome treba...

Zna li neko kako da se oslobodim oruzja iz ruke ali ne vatrenog vec onog drugog...srafciger, macheta, testera i sl., a ad pri tome ne moram da poginem ili da budem uhapsen....?

:?:
Gde da nadjem motor onog tipa iz bande motorciklista, kad odem na oznacenu lokaciju - nista! Na zgradi preko puta ima nekih tipova - naravno pobijem ih ali motora nigde!

Pomagajte!

Pozdrav cheers

Luka.L: zasto bi bacao oruzje? samo promeni aktivno oruzje u "Hand" i neces nista imati u ruci.

Kovac: kada skocis na zgradu sa stepenica, spusti se dole. imaju tamo 2-3 garaze, obicne, udubljenja u zgradama. tu se nalazi i motor (kada sidjes niz stepenice prati zid sa desne strane i nacices ga)

Neverovatno ali sa fabrikom sladoleda kad krenem da vozim kamionche i razvozim "sladolede" treba negde da se parkiram i ukljuchim muziku da bi prvukao mushterije. Sad muzika sa kamioncheta sa ukljuchuje na isto mesto gde mi je i sirena tako? I milion puta sam probao u glupava muzika nece da se upali. Na kraju se iznerviram, krenem da lupam po tastaturi i sluchajnu pritisnem enter i izadjem iz vozila :).
Jel se desilo ovo jos nekom? NE znam dal je bug do mene ili nesto pogresno radim?

Btw jel kupio neko neku stracaru koja se nalazi na krovu neke zgrade na istocnom ostrvu u juznom delu za 1000$?

I da onaj striptiz klub na istocnom ostrvu opet u juznom delu, na mapi je oznachen ko P. Za njega sam puko 30.000$ i nije bilo nikakvih misija da se odradi nishta. Unutra samo mogu da udjem u onu sobicu da mi ona riba igra i to je to. NIje valjda da to ne donosi pare, tj. nema nijedna misija tu da se odradi?

Tu ti je jedina misija da udjes u tu sobicu i potrosis $600+ , svakih pet sekundi ti se skida $5.

Nazad
Vrh Dno