alokiN
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.12.2002
- Poena
- 630
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 9 7950X & Deep Cool AK620 Zero Black
- Matična ploča
- ASUS ROG Strix B650E-F GAMING WiFi
- RAM
- Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30-40-40-96 1.40V 64GB
- GPU
- Gigabyte RTX 4090 Gaming OC
- Storage
- Samsung 990 Pro 2TB, Kingston KC3000 1TB
- Zvuk
- HyperX Cloud II, Sennheiser HD350BT, Edifier R1700bt + T5 Subwoofer
- PSU
- Seasonic Vertex GX1000
- Kućište
- Lian Li LANCOOL 216 Black RGB
- Monitor
- Samsung Odyssey G9 49", Samsung CHG70 32", LGC1 55"
- Miš & tastatura
- Logi MX Master 3s & MX Keys
- Laptop
- Lenovo Legion 5 pro 32GB RAM, RTX 3070 8GB, SSD 1TB
- Mobilni telefon
- Xaomi Mi11i
- Pametni uređaji
- Xaomi watch
- Pristup internetu
- Optički internet
Naime, isnstalirao sam ponovo GTA3 i uvideo da ima iste simptome kao VC(neki objekti se ne iscrtavaju na vreme, texture takodje) skinuo sam i 1.1 patch, ali ne pomaze.
Onda mi je jednom prilikom u pozadini slucajno ostao ukljucen Winamp i gle cuda!!
Sve sljaka super, nema nista od scenografije da brljavi, sem sto igra secka do bola!
Izadjem iskljucim winamp, udjem u igru ponovo i naravno sve po starom-nevidljivi zidovi itd. Naravno sledeci put u pozadini ostavim ukljucen winamp i tada sa grafikom nema nikakvih problem, al ima sa brzinom izvodjenja!
Ne znam vise sta da radim?
OS xp pro, Athlon 1600+, via kt133a, r9000.
Da napomenem da je pod win98 igra radila bez ikakvih problema sa tim radetom.
Poz
P.S. Otkrio sam kako da se Trails opcija, koja se inace na mom radeonu nije izvrsavala, proradi. U driverima treba Enable-ovati Alternate Pixel Center.
Onda mi je jednom prilikom u pozadini slucajno ostao ukljucen Winamp i gle cuda!!
Sve sljaka super, nema nista od scenografije da brljavi, sem sto igra secka do bola!
Izadjem iskljucim winamp, udjem u igru ponovo i naravno sve po starom-nevidljivi zidovi itd. Naravno sledeci put u pozadini ostavim ukljucen winamp i tada sa grafikom nema nikakvih problem, al ima sa brzinom izvodjenja!
Ne znam vise sta da radim?
OS xp pro, Athlon 1600+, via kt133a, r9000.
Da napomenem da je pod win98 igra radila bez ikakvih problema sa tim radetom.
Poz
P.S. Otkrio sam kako da se Trails opcija, koja se inace na mom radeonu nije izvrsavala, proradi. U driverima treba Enable-ovati Alternate Pixel Center.