Šta je novo?

GTA3 patch / NW N

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Ne igram istina ni jedno ni drugo, al vidim da vas ima mnogo koji to radite, pa evo ovako:

Ovi sto su napravili GTA3 su izgleda vrlo brzo shvatili da im igra pravi gluposti pa su vec izbacili patch, verzija 1.1
http://www.take2games.com/index.php...Auto 3,PC,Rockstar_Games,gta3&section=patches

E sad, da se ne radujete prerano, ima kvaka, menja se samo .exe, sto naravno znaci da treba novi crack, kojeg naravno jos nema...zasada

E dok sam kopao po gamecopyworld-u, primetio sam nesto neobicno, imaju NeverWinter Night manual na download-u, oko 2,5M, ako je to nekom potrebno, cisto da zna...

hvala! mada bilo bi jos bolje, ako si vec bio tamo da si copy pastevoao lokaciju za download da ne moramo sami da trazimo... sta ces kad smo razmazeni :D

Miroslav je napisao(la):
...sta ces kad smo razmazeni :D
E pa, stvarno...ctp; :D

Ajd u vezi GTA3 1.1 patch-a, u medjuvremenu je izasao i crack, tako da mozete slobodno da ga skidate. Ne zaboravite sa se patch-uje originalni .exe, tako da sta god da ste muvali po instalaciji igre, mora da vratite originalni .exe da bi patch odradio ( nadam se da ste napravili backup :D )
http://www.spacetarget.com/gcw/games/pc_grand_theft_auto_3.shtml

A onaj manual za NeverWinter Nights je na:
http://www.spacetarget.com/gcw/games/pc_neverwinter_nights.shtml

hvala za linkove, nisam hteo da te smaram za to samo sam se salio onako... ali bar hvala sad vidim da je krek izasao za gta, opet koristi od tebe :D

Miroslav je napisao(la):
...nisam hteo da te smaram za to samo sam se salio onako...
Ma naravno tako sam to i shvatio, no problemo :)

Nego, citam sad ovaj svoj prethodni post, pa ni sebi samom bas nisam jasan, onako je pisan malo za "advanced users", a posto nas hvala Bogu ima ovde koji smo malo "zbunjive" prirode, mozda bolje da pojasnim malo, naravno samo za one koji mozda nisu ukapirali proceduru:
Znaci,
1)Skinete 1.1 patch sa take2games linka
2)Vratite originalni .exe
3)Izvrsite patch-ovanje istog
4)Skinete No-CD crack za 1.1 patch sa gamecopyworld linka
5)Crack-ujete (sad vec patch-ovani) .exe

Izvinjavam se svima koji sve ovo znaju i kojima je to sve kao dobro jutro - samo sam hteo da preduhitrim eventualne brljotine... :)

Nema potrebe za crackom jer su uklonili proveru zastite.Znaci samo reinstall pa patch 1.1 i to je to.;)

Pa kako se igra ponasa posle patch-ovanja ?
Sta je konkretno popravljeno?

au ja se utripovo da ne treba krek za neverwinter :D instaliram ja kad nece da radi... pola sata sam lupao glavom sta nije u redu, kad vidim ovde da za gta ne trazi krek

ja nemogu uopste da pokrenem patch.Prijavljuje mi nepoznatu verziju.Ima li uopste da je neko instalirao ovaj patch?Ja samo hocu da pokrenem igru kada snimim poziciju.Mislim da mi je crackovan Cd jer i bez cracka radi igra normalno.Ima li neko da mi posalje orginalni GTA3.exe POMAGAJTE vec 4 sata se zezam sa ovim.

verovatno trazi update na ne krekovanu verziju, dakle instaliraj ponovo BEZ kreka pa pokusaj patch

Miroslav je napisao(la):
verovatno trazi update na ne krekovanu verziju, dakle instaliraj ponovo BEZ kreka pa pokusaj patch
Pa naravno da sam i to prvo pokusao.Ali nece.Ova verzija igrice sto ja imam radi i bez kreka i sa krekom i svim onim fajlovima koje sam nasao na netu,ani pacth nece pa nece.Zato sam ipitao dali neko slucajno od vas nema orginalni gta3.exe da mi posalje kod koda radi patch 1.1 da prbam preko njega.Da netrazim drugi cd da kupujem jer je igrica prilicno zarazna.Ovaj cd je od 26.aprila.Ako iko ima igricu da mu radi patch neka mi MOLIM VAS posalje na mail.Hvala puno

Pacer je napisao(la):
Pa naravno da sam i to prvo pokusao.Ali nece.Ova verzija igrice sto ja imam radi i bez kreka i sa krekom i svim onim fajlovima koje sam nasao na netu,ani pacth nece pa nece.Zato sam ipitao dali neko slucajno od vas nema orginalni gta3.exe da mi posalje kod koda radi patch 1.1 da prbam preko njega.Da netrazim drugi cd da kupujem jer je igrica prilicno zarazna.Ovaj cd je od 26.aprila.Ako iko ima igricu da mu radi patch neka mi MOLIM VAS posalje na mail.Hvala puno

I ja sam upravo radio sve kako je navedeno i opet mi prijavljuje "unkown version" iako sam deinstalirao i instalirao ponovo bez crack-ovanja.

HELP!

Pozdrav! ;)

Ja mislim da patch menja samo gta3.exe fajl, pa vam je jednostavnije da probate da skinete sa gamecopyworld-a myth-ov patchovani .exe, verzija 1.1. Meni tako sve radi, igra prijavljuje da je v1.1, a sto se tice poboljsanja, nisam uspeo nista ni da primetim, a vec sam zavrsio igru. :)

Nazad
Vrh Dno