Šta je novo?

GTA3 i ucitavanje pozicije

palyer

Čuven
Učlanjen(a)
22.05.2002
Poena
601
imam sledecu konf.
Duron 600@800
512 rama
Gainward GeForce2 Pro Golden 64DDR
Maxtor 40Gb 7200
Windows Millenium

Ne mogu da ucitam poziciju kad je snimim,. jednostavno zablokira racunar. Pokusao sam da skinem neki od patcheva, ali ne mogu da ih otpakujem?!? da li bi mozda neko mogao da mi ga posalje na mail
[email protected]?
inace igra je strava, jedino mi nije jasno kako to da kad secka, secka u svim rezolucijam podjednako (od 640 u 16bit-a do 1024 u 32bit)?!?!?

pozdrav, Igor

Sto se tice seckanja probaj da iskljucis u display options opciju trail.
A sto se tice ucitavanja potrazi neki patch koji radi.

E ljudi i ja imam isti problem sa ucitavanjem pozicije, tj. kada probam da je ucitam zamrzne mi igru. Ajde ako neko zna kako da sredim to neka mi javi ili ako postoji neki patch neka kaze gde je.

Ja imam isti problem sa ucitavanjem pozicije, zamrzne mi Pc.
Ajde ako neko zna neko resenje neka javi ili ako postoji neki patch za gta3 nek javi gde ima.

palyer je napisao(la):
imam sledecu konf.
Duron 600@800
512 rama
Gainward GeForce2 Pro Golden 64DDR
Maxtor 40Gb 7200
Windows Millenium

Ne mogu da ucitam poziciju kad je snimim,. jednostavno zablokira racunar. Pokusao sam da skinem neki od patcheva, ali ne mogu da ih otpakujem?!? da li bi mozda neko mogao da mi ga posalje na mail
[email protected]?
inace igra je strava, jedino mi nije jasno kako to da kad secka, secka u svim rezolucijam podjednako (od 640 u 16bit-a do 1024 u 32bit)?!?!?

pozdrav, Igor

Ja sam sa gamecopyworlda skinuo Grand Theft Auto III NoCD Crack v.1.0.ace fajl. On je resio problem ucitavanja pozicija. Ja imam duron 700, Eagle MX 400, Win xp, maxtor 20Gb 7200, 256 rama i igrica radi normalno bez seckanja u 800x600x16. Iskljuci trails. Ukljuci frame limiter. Iskljuci v-sync. Drawing distance mi je na maksimumu.

ima 2 pathca na gejm kopiju. raspakuj ih winrarom 3.0

imate

load crack u lite rezimu na www.nt.co.yu/crack.zip
nije no cd ali bar ispravlja loadovanje i josh je u home rezimu

kod mene se javlja neka senka dok igram, zna li neko u cemu je problem??? (javlja se kao dupla slika) inace imam morgan [email protected] G 256 Mbrama i gf2mx.

resio sam problem senke, sad jos samo da resim kako se snima i ocitava i sve ce biti ok:D

BeastMaster je napisao(la):
resio sam problem senke, sad jos samo da resim kako se snima i ocitava i sve ce biti ok:D

zaboravite da je ovaj moj predhodni post ikad postojao:D nasao sam i to samo sto nije htelo samo da se snimi nego moram ja da prodjem kroz vrata:D :D :D bas bezobrazno zar ne:D

naravno, zaboravicemo da si ikada postojao na forumu :D

Nazad
Vrh Dno