Šta je novo?

Gta Vice

lugonja

Čuven
Učlanjen(a)
27.05.2002
Poena
619
Ima li neko save game file za GTA Vice city gde je skupio svih 100 hidden packages-a, treba mi da bi video taj helikopter vojni sa pucama, ako nema, moze li neko da kaze kako da modifikujem save games da bi `kao` imao svih 100 da vidim taj helikopter? :D

mislim da je ovo fajl koji ti treba.. snimi u my documents\gta user files

Prilozi

• GTAVCsf3.zip
    41.2 KB · Pregleda: 106
vudu_dva je napisao(la):
mislim da je ovo fajl koji ti treba.. snimi u my documents\gta user files

COOL, apach **** kevu kevinu, mnogo jaka fora, cudi me da nisam znao pre za ovo, fala care :D

Hehe

lugonja je napisao(la):
Ima li neko save game file za GTA Vice city gde je skupio svih 100 hidden packages-a, treba mi da bi video taj helikopter vojni sa pucama, ako nema, moze li neko da kaze kako da modifikujem save games da bi `kao` imao svih 100 da vidim taj helikopter? :D
Pazi ovamo, obučeš pandursko odelo (ormarić u p. stanici blizu one zgrade u kojoj voziš mali RC helikopter), onda uzmeš bilo koji helikopter (recimo onaj maverick na vrhu zgrade od $10000 koju kupis, ili onaj sakriven blizu najsevernijeg mosta). Elem, kreneš sa bilo kojim helikopterom i na vrhu policijske stanice (koja se nalazi prekoputa vatrogasne) se nalazi police–maverick ! :)
Uđeš lepo u njega i sa pandurskim odelom i helikopterom se bez problema spustiš u onaj deo vojne baze gde stoje dva apache–a, kulturno izađeš i pošto si pandur neće te upucati :) Uđeš i ... space su mitraljezi a CTRL hellfire–i :) Sa num + imaš misije ... milina :)

1. apač nije u bazi ako ne skupi 100 paketa ili ne predje misiju u kojoj ubija kuma, a kada uradi i jedno i drugo, drugi apač se pojavljuje na helipadu blizu svetionika na istočnom ostrvu

2. da bi na miru ušao u bazu, ne mora da ima policijsko vozilo, dovoljna je uniforma

:)

ako te mrzi da trazis uniformu mozes taktikom koju sam ja razvio:
Uzmes bilo koji helis doletis iznad vojne baze proveris da li je apac tu brzo sletis izadjes iz helis i sto brze udjes u apac ,uzleci i bezi! ;)

AlexxandarYo je napisao(la):
ako te mrzi da trazis uniformu mozes taktikom koju sam ja razvio:
Uzmes bilo koji helis doletis iznad vojne baze proveris da li je apac tu brzo sletis izadjes iz helis i sto brze udjes u apac ,uzleci i bezi! ;)

Ma nije frka, lako ja sletim i pobijem pola bataljona vojske, i uzmem sta mi treba, u tom slucaju apache, evo koji screenshot da se vidi kakva sam mafija u GTA... :smoke:

Prilozi

• GTA-Apache-Iracani.jpg
    GTA-Apache-Iracani.jpg
    20.5 KB · Pregleda: 171
  • GTA-BMW-white.jpg
    GTA-BMW-white.jpg
    64.4 KB · Pregleda: 156
  • GTA-Ferrari F40.jpg
    GTA-Ferrari F40.jpg
    43.4 KB · Pregleda: 168
Probajte da ukradete apaca iz vojne baze upadajuci u nju na motoru.
Bas zeznuto, ali moguce.

ja nemam 100 paketa ali ipak mi stoji u vojnoj baze helikopter i mogu ladno da ga uzemem ili sa motorom ili sa helicopterom

to je zato što si prešao misiju u kojoj dođe kum sa severa pa ga ti ubiješ.

vudu_dva je napisao(la):
to je zato što si prešao misiju u kojoj dođe kum sa severa pa ga ti ubiješ.

kako da stignem do te misije ?

imam ceo grad, i nemam ni jednu misiju na raspolaganju...
zaglavio sam se!

Lucas je napisao(la):
kako da stignem do te misije ?

imam ceo grad, i nemam ni jednu misiju na raspolaganju...
zaglavio sam se!

Misija je u kuci gde je ranije bio matori debeljko Diaz (kojeg si verovatno vec odavno roknuo).
Kad udjes u kucu samo stepenicama gore.

lugonja je napisao(la):
Ma nije frka, lako ja sletim i pobijem pola bataljona vojske, i uzmem sta mi treba, u tom slucaju apache, evo koji screenshot da se vidi kakva sam mafija u GTA... :smoke:

Kako si nabavio ta kola?

Nazad
Vrh Dno