Upravo to, i jos po nesto.Slaven je napisao(la):Radi skokove, kosturske glave, kupi pakete, taksiraj, budi murijas...
ironmanbg je napisao(la):Ja imam par problema:
1. u car shop-u kada dole u garazi stanem na onaj ruzicasti krug , sta dalje...
2. kod misije filmski studio onaj hidro avion nikako da poleti, a takodje imam problema sa onim malim avionima
3. u streljani nemogu da ispucam dovoljno poena
ima li neki trik koji resava ovakve probleme :wall:
Sto je najgore po shotovima sa neta grafika i nije mnogo bolja... skoro pa je to opet sve isto samo novi grad...Bunto je napisao(la):A dok nedodje San Andreas dobar je i Vice city.
E ovo i mene interesuje jer u statistici za vice city postoje opcije za najduze vrijeme i metri na dva tocka kao i ono longest stopie time. to nemogu nikako da provalimAvijon je napisao(la):By the way,kako se na Vice City-ju pravi 2 wheels???
Uspeo sam jednom sa Ambulantskim kolima,ali samo jednom.....neko objasnjenje??
U pravu si i najbolje je da se ide na aerodrom na pistu jer nema drugih auta da ti smetajuAvijon je napisao(la):Za Stoppie nije problem:
Uzmes PCJ600,napravis max speed,i onda drzi 9,kocnicu,i rucnu u isto vreme(mislim da je tako,nisam 100% siguran,provericu...).
Neznam dokle si sa ostalim stigao, Dva puta sam igricu prelazio i nikad nisam imao problema s tim.Avijon je napisao(la):E,sad mi treba help,opet sam se izgubio 🙂
Presao sam Hit the Courier,trebalo bi da je zadnja misija,ali se ne secam sta sad treba da radim 🙂
Znam da treba da me pozove Lance,ali sta jos treba da uradim?!?
Ovde sam se zezao svaki put kada sam igrao igricu...
Help,please! :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari