Upravo to, i jos po nesto.Slaven je napisao(la):Radi skokove, kosturske glave, kupi pakete, taksiraj, budi murijas...
ironmanbg je napisao(la):Ja imam par problema:
1. u car shop-u kada dole u garazi stanem na onaj ruzicasti krug , sta dalje...
2. kod misije filmski studio onaj hidro avion nikako da poleti, a takodje imam problema sa onim malim avionima
3. u streljani nemogu da ispucam dovoljno poena
ima li neki trik koji resava ovakve probleme :wall:
Sto je najgore po shotovima sa neta grafika i nije mnogo bolja... skoro pa je to opet sve isto samo novi grad...Bunto je napisao(la):A dok nedodje San Andreas dobar je i Vice city.
E ovo i mene interesuje jer u statistici za vice city postoje opcije za najduze vrijeme i metri na dva tocka kao i ono longest stopie time. to nemogu nikako da provalimAvijon je napisao(la):By the way,kako se na Vice City-ju pravi 2 wheels???
Uspeo sam jednom sa Ambulantskim kolima,ali samo jednom.....neko objasnjenje??
U pravu si i najbolje je da se ide na aerodrom na pistu jer nema drugih auta da ti smetajuAvijon je napisao(la):Za Stoppie nije problem:
Uzmes PCJ600,napravis max speed,i onda drzi 9,kocnicu,i rucnu u isto vreme(mislim da je tako,nisam 100% siguran,provericu...).
Neznam dokle si sa ostalim stigao, Dva puta sam igricu prelazio i nikad nisam imao problema s tim.Avijon je napisao(la):E,sad mi treba help,opet sam se izgubio
Presao sam Hit the Courier,trebalo bi da je zadnja misija,ali se ne secam sta sad treba da radim
Znam da treba da me pozove Lance,ali sta jos treba da uradim?!?
Ovde sam se zezao svaki put kada sam igrao igricu...
Help,please! :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari