Šta je novo?

GTA Vice City - sta dalje?

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
Imam ceo grad, odradio sve zadatke, imam gomilu kesa, ali mi igra ipak kaze zavrseno ~40%

pa sta dalje da radim?!

Radi skokove, kosturske glave, kupi pakete, taksiraj, budi murijas...

To si tehnicki presao igru(misije) ali ako hoces da zavrsis sve na mapi onda radi one sporedne zadatke koje ti je napomenuo Slaven

Ja sam bio zaludjenik i preso sa 94% :)

jel si uradio zadatke za one kolumbijce...?...posto oni imaju i neke dodatne zadatke...

i probaj da pokupujes neke zgrade i tako to...i jel si obavio sve zadatke kod luka...i njih imas dodatnih...pored ovih sto radis u glavnoj prici...

Ja sam GTA presao tri puta, treci put sa 100%, fora je da ides po gradu i resavas dodatne misije, ima ih mali milion, izmedju ostalog ima da se vozi bus sto je meni bilo skroz cool.

hm...

dakle treba da imam misije, a da ne budu markirane na mapi?
za kolumbijce sam odradio samo standardne, isto i za luka...

Slaven je napisao(la):
Radi skokove, kosturske glave, kupi pakete, taksiraj, budi murijas...
Upravo to, i jos po nesto.
Da bi presao 100 % igrice moras imati skupljeno 100 skrivenih paketa , odraditi 35 rampi i 35 jedinstvenih skokova sa motorom ili autom , opljackati 15 radnji zavrsiti tri zadatka na stadionu koji se otvara 20:00 i zatvara u 24:00 , odvozati helikoptere u chekpoint charlie misijama , odvozati rc trke
Takodje moras da otaksiras 100 musterija u jednom komadu
a za vatrogasne policijske i medicinske misije moras doci do nivoa 12.
Ako sam nesto zaboravio dopunite me :type:

Poslednja izmena:
Ima da se naceka 5 meseca

A dok nedodje San Andreas dobar je i Vice city.

Hmmm,daaa....igru sam presao nekoliko puta (naravno,sve sa 100% :))
Bunto je zaboravio da napomene,takodje,trebas i da kupujes zgrade(ima ih ukupno 15 u celoj igri),i da obavljas misije koje se pojave(Recimo,u onom Car Shop-u treba da pokupis sve automobile koje se nalaze na listi dole,kod garaza,kada kupis onaj Ice Cream Factory,treba da prodas 50 sladoleda....)
Mislim da je to sve....
Da li te zanima sta se dobija na kraju :)))))
Poz

Ja imam par problema:
1. u car shop-u kada dole u garazi stanem na onaj ruzicasti krug , sta dalje...
2. kod misije filmski studio onaj hidro avion nikako da poleti, a takodje imam problema sa onim malim avionima
3. u streljani nemogu da ispucam dovoljno poena
ima li neki trik koji resava ovakve probleme :wall:

ironmanbg je napisao(la):
Ja imam par problema:
1. u car shop-u kada dole u garazi stanem na onaj ruzicasti krug , sta dalje...
2. kod misije filmski studio onaj hidro avion nikako da poleti, a takodje imam problema sa onim malim avionima
3. u streljani nemogu da ispucam dovoljno poena
ima li neki trik koji resava ovakve probleme :wall:

1. Tu se trkas treba da nadjes brzo auto (ja sam sve trke vozio sa Comet) stanes na pink marker , sa A i D biras trke ( imas 5 trka ) i sa shiftom pokreces trku.
2. Avion pokreces sa W a poleces na num. tastaturi sa brojem 6 a sa brojem 9 se spustas.
3. U streljani kad ti se krecu one mete prva i najbliza meta ti nosi 1 poen 2 meta 2 poena i 3 meta 3 poena . Za dobar rezultat poskidaj na prve 2 mete sve osim glave a trecu metu lesi non stop. Sto se tice ostalog sve je do tebe koliko ces da pogodis pokretnih meta na ostalim lokacijama

Bunto je napisao(la):
A dok nedodje San Andreas dobar je i Vice city.
Sto je najgore po shotovima sa neta grafika i nije mnogo bolja... skoro pa je to opet sve isto samo novi grad...

Da,da,samo novi grad....
Po onome sto sam video,otprilike tri puta veci grad!!!
Plus sto sam cuo da je moguce plivati(whoohooo!),da neces moci samo da nadjes utoku,i da rokas,nego ces morati i da treniras svog junaka,pa cak i da ga hranis,ali ne previse,da se ne bi ugojio,jer nece moci da trci,etc...

Dovoljno???

By the way,kako se na Vice City-ju pravi 2 wheels???
Uspeo sam jednom sa Ambulantskim kolima,ali samo jednom.....neko objasnjenje??

ironmanbg neverujem da nemas dovoljno poena u streljani
Ja sam tu uvek imao duplo vis enego sto treba :)

Avijon je napisao(la):
By the way,kako se na Vice City-ju pravi 2 wheels???
Uspeo sam jednom sa Ambulantskim kolima,ali samo jednom.....neko objasnjenje??
E ovo i mene interesuje jer u statistici za vice city postoje opcije za najduze vrijeme i metri na dva tocka kao i ono longest stopie time. to nemogu nikako da provalim

Za Stoppie nije problem:
Uzmes PCJ600,napravis max speed,i onda drzi 9,kocnicu,i rucnu u isto vreme(mislim da je tako,nisam 100% siguran,provericu...).

Avijon je napisao(la):
Za Stoppie nije problem:
Uzmes PCJ600,napravis max speed,i onda drzi 9,kocnicu,i rucnu u isto vreme(mislim da je tako,nisam 100% siguran,provericu...).
U pravu si i najbolje je da se ide na aerodrom na pistu jer nema drugih auta da ti smetaju

Ma nije problem ni na onom autoputu,na trecem ostrvu,samo treba da imas srece :)
Stoppie ne moze dugo da se radi,otprilike 3-4 sekunde,a koliki ti je rekord u Wheelie-u???

evo moje statistike

Prilozi

• STATS.TXT
    10.3 KB · Pregleda: 69
Ej,kako si snimio ovu statistiku??

dok igras igricu pritisni ESC pa idi na stats kad udjes u stats stisni slovo S i napravio si statistiku u html i txt formatu. Poslje je gledas u my documents u gta vice city user file

Poslednja izmena:
E,sad mi treba help,opet sam se izgubio :)
Presao sam Hit the Courier,trebalo bi da je zadnja misija,ali se ne secam sta sad treba da radim :)
Znam da treba da me pozove Lance,ali sta jos treba da uradim?!?
Ovde sam se zezao svaki put kada sam igrao igricu...
Help,please! :wave:

Avijon je napisao(la):
E,sad mi treba help,opet sam se izgubio :)
Presao sam Hit the Courier,trebalo bi da je zadnja misija,ali se ne secam sta sad treba da radim :)
Znam da treba da me pozove Lance,ali sta jos treba da uradim?!?
Ovde sam se zezao svaki put kada sam igrao igricu...
Help,please! :wave:
Neznam dokle si sa ostalim stigao, Dva puta sam igricu prelazio i nikad nisam imao problema s tim.

Ma sve sam misije presao,samo jos znam da treba da me pozove Lance,da odem u Vilu,i da se malko pucam sa Sonny-jem,samo,kako da stignem do toga....
Presao oko 85%,ali me mrzi dalje da se mucim,rekoh,ajd' jos samo da predjem zadnju misiju,al' ne ide....INace,imam 35 od 36 skokova,tako da me i to mrzi,da ponovo obilazim sve,jer se ne secam koji sam propustio...
E,u tvojoj statistici vidim i da si uradio two wheels,el si toga svestan,ili te je usralo?? :D

Nazad
Vrh Dno