Šta je novo?

GTA Vice City - Maj 2003

• Začetnik teme Začetnik teme petri
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

petri

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2000
Poena
620
PC Version Release Date Announced! :hair:

It's official. Rockstar just sent out the press release announcing the release date for Vice City on PC. Here's an excerpt:
New York, NY- February 14, 2003- Rockstar Games, proudly announced today that the PC version of the global blockbuster, Grand Theft Auto: Vice City, is set to hit retail shelves in North America on May 13th and in Europe on May 16th. The PC version will possess enhanced features including improved graphics and sound, additional PC controls, as well as several options for players to customize the game.
You can view the rest of the press release on Take2Games.com

ko ce da ceka cak do maja 🙁
ajd.. kad sam ovoliko cekao mogu jos da se strpim :d

E stvarno nije fer.Koliko sam ja cuo igra je trebalo da se pojavi u februaru.Ali nema veza ko ceka taj i doceka🙂

Man at arms je napisao(la):
Evo kod mene se pojavilo jos pre 2 meseca 🙂

PC release? full? :sceptic:

Kako moze da se dodje do istog? :eye:

petri je napisao(la):
PC release? full? :sceptic:

Kako moze da se dodje do istog? :eye:
covek ima verziju sa sony 2 koja ja izasla tako negde pre 2-3 meseca.

na zalost, maj je isuvise daleko i ja sam suvise tuzan 🙁

Miroslav je napisao(la):
covek ima verziju sa sony 2 koja ja izasla tako negde pre 2-3 meseca.

na zalost, maj je isuvise daleko i ja sam suvise tuzan 🙁

Hmm.. pa zato sam se i iznenadio, pricamo o PC Release-u a PS2 je izaso koliko se secam jos novembra?
eh... ja se bar ponadao da ce za PC biti do marta, eventualno aprila 🙁

Ma neka bude i do oktobra samo da konverzija ne bude dres kao GTA3! Ja cu da sacekam toliko, ali ako konverzija bude djubre kao i GTA3 onda cu da se ubijem sa tonu ekspoloziva!

ma sta vam je ljudi - to je sam expansion pack. Ljudi koji su igrali na PS2, kazu, nista novo - ni graficki ni idejno...

Nazad
Vrh Dno