Šta je novo?

GTA VC hidden packages

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Zanima me jeli neko nasao sve hidden package u igri (svih 100 kom), i sta se onda zbiva? Isto i za rampage.

Kada skupis svih 100 paketa dobijes kopter sa minigunom i raketama. Nice!

Po svakih 10 dobijas razlicite stvari, prvo pistolj u hotelu, stit, i sl, i na kraju vojni heli. Sakupjanje bas svih 100 je malo tesko, zato nadji mape na netu.

Poslednja izmena:
Hvala, a rampage? sta je kad njih obavis sve?

Raste ti "Percentage Completed" :) a i lepe novce se dobijaju.

Koliko se secam,nije bas potrebno svih 100 za helikopter ?!?

uvek mozes da se obuces u pandura (posle misije sa pljackom banke imas uniformu u pandurskoj stanici) i da uzmes apacha iz vojne baze..

Koliko ja znam nema ga dok ne skupis pakete

jeli kada je premot igrice jel zadnja faza ona kad postavis one tri bombe.I nakon toga mogu da se setam gradom ali nema faza.I kupio sam i presao sve faze taksi sluzbe,filmskog studija,diskoteke,prodavac sladoleda.Jel ima jos nesto da se kupi.

ne moraš igrati redom, tako da ne postoji poslednja misija.. al ti još nisi kupio brodogradilište, štampariju, auto salon i tako neke stvari.. tako da imaš još da igraš..

Ma kupio sam i samo mi na mapi pokazuje sliku onog hotela gde mozes da snimis.A gde se nalazi taj auto salon.Da to nije mozda taksi sluzba.A jel mozes da mi kazes sta se desava kada sve faze predjes.

kada 100% zavrshish igru, imash 200 helta i 200 armora.. auto salon nije isto sto i taksi sluzba.. nalazi se pored aerodroma, odmah istochno od njega.. shtamparija je u maloj havani, blizu kafica gde si se sastajao sa debelim kubancem..

Koliko ti statistika pokazuje "completed"?

@ostali
Jel uradio neko sve Medic mission-e?

heh kupio ja taj salon i u fazonu skupljas kola 3 dana i nosis tamo ...
i na kraju ona kolica koja uzimas samo sa shifrom...dobijes ih uvek tamo u salonu :)

najbolja stvar u vezi sa salonom je mnogo prostora u garažama.. skupiš tu tenk, murkanski ferari, motore, hamvi i, ako si bio pametan, dijazov mercedes, i na konju si..

...verovatno je bilo ovo ranije, ali ako ne mrzi nikoga...ajde neka posalje mapu ili nesto slicno za sve skrivene paketice...moze i za obican GTA3

unapred hvala...

Pozdrav!

Vrh Dno