Šta je novo?

GTA V Problem

Ja imam jedan problem rockstar mi obrisao acc imam sve i kod i sve al acc je obrisan nisam dugi igrao na njemu i pbrisali su ga pa nzm sta da radim mislio sam da je samo sifra pogresna al sam onda ponovo na isti mail napravio nalog
Verovatno ti je hakovan (ukraden) nalog i promenjen mail. Pisi supportu, imao sam slican problem skoro i vratili su sve. I obavezno ukljuci dvostruku zastitu.

Koja platforma? Kljuc se na PC-u ne moze pokloniti/dati/prodati. Jednom kada se veze za acc, to je to.
Pozdrav svima imam problem kad pokrenem GTA 5 pojavi mi se crni ekran i onda onaj plavi gde piše your device run in problem potom mi se komp restartuje i tako svaki put kad pokrećem GTA 5 a GTA mi je normalno radio prije
Pozdrav svima imam problem sa gta5 na PC kompjuter kad pokrećem gta5 desi se sljedeće crni ekran kad krene da ga učitava kompjuter se smrzne i nakon toga plavi ekran sa porukom your device run in problem i onda se restartuje i tako svaki put kada pokušam pokrenuti gta5 ostale igre normalno rade i GTA 5 je normalno radio ali onda je počeo da se ruši nekad čak i pokaže ono pobeli ekran kao sneg i isto se smrzne pri pokretanju preko Epic ga igram

Poslednja izmena:
Meni već mesec dana, posle minut igranja na single player me izbaci iz igre.

Nazad
Vrh Dno