Šta je novo?

GTA V launch problem

q3railer

Čuven
Učlanjen(a)
21.06.2004
Poena
645
Poz ljudi.

Kupio sam GTA V PC na Steam-u jos davne 2015 (preorder).

Sve je to lepo radilo do skoro. Mozda godinu dana nisam igrao GTA V ili vise. Naime, posto je Steam povezan sa Rockstar Social Club nalogom da bi se uopste mogla pokrenuti igra, Rockstar mi pored login info-a trazi verifikaciju na email. Problem je sto email na koji je registrovan nije vise aktivan, tj Google ga je onesposobio. Trazili su mi da registrujem novi, a taj stari da bude kao alternate. I naravno, ne mogu da vidim nista od poste na tom starom mailu. Taj stari mail je bio [email protected] (vezan za Youtube nalog/kanal). Ali na njemu sam imao mail, gdrive, itd (GDrive fajlovi i dalje su tu).

Pisao sam Rockstaru, slao im potvrde sa Steam-a (CD Key, purchase history) kao i login info za taj Rockstar nalog vezan za "[email protected]" (2 passworda, dakle jednom sam menjao jos 2016 (vidi se iz txt filea gde cuvam login informacije pojedinacno za svaki sajt i registraciju). Ali njima to i dalje nije dovoljno da potvrde da je to moj nalog.

I sada imam kupljenu igru koju ne mogu da igram jer ne mogu da se ulogujem na Rockstar/Social Club nalog.

Da li neko ima neki savet sta pokusati dalje kako bi povratio pristup igri?

U slucaju da nije moguce, napljuvacu ih na svim mogucim gaming sajtovima (i Rockstar i njihov usrani support). Od mene vise centa nece videti za bilo sta iz njihove produkcije. Sto bi se reklo, pikace se narodne verzije, a njima q... Popizdeo sam skroz zbog njihovog bola u q*** da rese problem.

Kako moze Google da ti onesposobi pristup mejlu koji drži telekom? Nema veze što si ti njega koristio za GDrive i sl. valjda telekom ima neki svoj korisnički panel da uđeš u primljene poruke?

Heh, ista situacija kod mene.
Nagovori me drugar da skinem opet GTA V da igramo neke trke, kad ono medjutim trazi da se ulogujem na rockstar nalog za koji nemam pojma koji mejl sam koristio niti mogu ikako da proverim.
Odustao i oprostio se od igre, nemam zivaca da se cimam sa njihovim uzasnim supportom.

Kako moze Google da ti onesposobi pristup mejlu koji drži telekom? Nema veze što si ti njega koristio za GDrive i sl. valjda telekom ima neki svoj korisnički panel da uđeš u primljene poruke?
Taj open.telekom.rs mail je bio vezan za gmail, odnosno Youtube. Ranije je moglo tako, nije morao da bude gmail da bi se vezao na Youtube. Ali dao si mi ideju, cisto da probam. Nasao sam neki stari txt file dok sam bio na MTSu. Uvek je "lugonjalj" bilo pre @, a posle toga su menjali redovno @nadlanu.com / @mts.rs /@open.telekom.rs. Uglavnom, nemam pristup ni na njihov webmail, jer odavno nisam na telekomu (otkazao usluge). Probao sam da se ulogujem sa svim tim varijacijama maila i sifrom koju vidim, ali kaze da je pogresno.
Heh, ista situacija kod mene.
Nagovori me drugar da skinem opet GTA V da igramo neke trke, kad ono medjutim trazi da se ulogujem na rockstar nalog za koji nemam pojma koji mejl sam koristio niti mogu ikako da proverim.
Odustao i oprostio se od igre, nemam zivaca da se cimam sa njihovim uzasnim supportom.

Poslao sam im sve moguce podatke i to svakako mogu da provere (vezu sa Steam-om, CD key koji je povezan sa accountom, purchase history, achievements kroz GTA V Steam, itd).
Samo mi jos krstenicu nisu trazili.
Oni svakako za taj moj nalog na koji nemam mail pristup mogu da vide sav info i da kazu, da to si ti, evo sredicemo. Ili da me pitaju nesto sa tog naloga sto sam uneo, da bih im potvrdio da sam to zaista ja. Nego mi treniraju zivce.

Evo poslednja poruka sa njima:

Hi!

You do realize that I can not launch a game now that I've bought on GTA V PC launch day in 2015? This game is in my possession since launch day and now I can not launch it because of Rockstar account verification issues? It is not my fault that Google canceled my old email address associated to Rockstar game account.

Do you expect me to buy GTA V again and create new Rockstar account so I would be able to play the game? Seriously?

If you can see my old Rockstar account for "[email protected]" there has to be some info that you can read into and ask me for security check. As proof that it is my account indeed.

Your response is inadequate. Please find a solution to make my BOUGHT game work as intended.

Uglavnom, nemam pristup ni na njihov webmail, jer odavno nisam na telekomu (otkazao usluge). Probao sam da se ulogujem sa svim tim varijacijama maila i sifrom koju vidim, ali kaze da je pogresno.
Onda ti je telekom ukinuo pristup mejlu, a ne Google. Mooožda da ih pitaš postoji li način da ti daju privremen pristup da samo uđeš u inbox i prihvatiš verifikaciju zamene mejla na Epic nalogu. Nisam siguran da li bi tek tako hteli da izađu u susret (ipak mts ima najgoru moguću podršku na svetu), ali eventualno možda da platiš samo mejl na mesec dana ako ima te opcije (nisam upoznat sa njihovom ponudom, na sreću).
Uglavnom, ja bih jurio mts oko toga, ne vredi ni Rockstar ni Steam ni Google, njih (pa ni bilo koji drugi servis) ne zanima ako nemaš pristup mejlu jer smatraju da je to tvoja odgovornost.

Nadam se da ćeš nešto uspeti, sretno :)

Njihov support je užas, par puta je klijentima ukraden nalog na Rockstaru i to samo na njemu, Epic i dalje radi ali bez Rockstar launchera ne može da se pokrene tako da im je zaštita dosta loša i 2FA je obavezan.
Ako hoćeš da igraš online a ne smeta ti Epic imam nalog na njemu uzet kad je bio džabe 2020 pa ti mogu dati, samo otvoriš novi nalog na Rockstar launcher i pokreneš.
Cimanje sa njihovim supportom je waste of time.

Njihov support je užas, par puta je klijentima ukraden nalog na Rockstaru i to samo na njemu, Epic i dalje radi ali bez Rockstar launchera ne može da se pokrene tako da im je zaštita dosta loša i 2FA je obavezan.
Ako hoćeš da igraš online a ne smeta ti Epic imam nalog na njemu uzet kad je bio džabe 2020 pa ti mogu dati, samo otvoriš novi nalog na Rockstar launcher i pokreneš.
Cimanje sa njihovim supportom je waste of time.
Hvala druze, ali nema potrebe. Necu da se cimam sa njima ni sa mojom originalom verzijom. Nacicu neku narodnu verziju, pa cu je ubaciti. Ionako mi je sa originalom islo na zivce (igrao sam samo single player, multiplayer me nije zanimao). Odradim modove za nove automobile, sredim handling. Sve super radi do prvog novog update-a. Onda moram ponovo da vracam file-ove, a to smaranje je nekih 15ak minuta. Kako sam redje igrao, to je bilo bukvalno svaki put kada hocu da pokrenem igru (uvek neki update, uglavnom vezan za MP).

Znam, I feel your pain.
Zato sam ja našao neku narodnu verziju za klinca koja se ne ¨kolje¨ sa originalom i nju modovao tako da kad hoće šifre i ostalo nju koristi a kad hoće online ima original kao i za RP.

Vrh, tako cu i ja. Hvala svima na odgovorima. 🤘

Nazad
Vrh Dno