Šta je novo?

GTA V - Fall 2009?

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Izgleda da za kraj godine Rockstar sprema potpuno novu GTA igru. Dakle, nije u pitanju DLC, vec novi nastavak, a kruze glasine da ce se radnja odvijati u Tokiu.

gta-5.gif

According to the latest issue of Game Informer we could be in a brand new GTA adventure by the end of 2009.

"We're not talking about new DLC or a collection of previously available DLC, we're talking about a full retail game," says Game Informer Issue 190 (via PSU).

"We expect this title to follow the suit of previous GTAs and use a subtitle such as GTA: San Andreas, etc. Tokyo might be a possible setting for the game, but details are non-existent at this time."

Until we hear something from Rockstar (who we're checking with now) this has to go down as a rumour and a long shot, but it's worth pointing out that Vice City was released just a year after Grand Theft Auto III hit PS2. Were a new GTA to come out this year, say around Christmas time, that would be roughly a year and a half after GTA IV, so it's not beyond the realms of possibility, we guess.

Rockstar has since got back to us and, as expected, it's not commenting "on rumour or speculation".

Brand new GTA this year?
Tokyo might be a possible setting for the game, says rumour

Vrlo moguce,sad kad imaju engine mogu daleko brze da izbace novu igru.:)

Kao sto sam vec rekao na jednom forumu, zeleo bih da vidim GTA London. Ogromna tematika za dobar gameplay, pocevsi od Huligana, Skinheada, itd. pa sve do Kraljice :)

Čak i ako izađe, ne verujem da će se zvati GTA V -isto kao što Vice City i San Andreas nisu bili pravi nastavci.

moguce...bice isti engine od GTA IV samo potpuno druga mapa i prica...

Kao sto sam vec rekao na jednom forumu, zeleo bih da vidim GTA London. Ogromna tematika za dobar gameplay, pocevsi od Huligana, Skinheada, itd. pa sve do Kraljice :)

Pa bio je u Londonu :D Jes davno ;)

Ja bi iskreno da odrade BGD, imali smo Srbina glavnog junaka shto ne bi imali sad radnju u Srbiji, chak bi mogli da povezu sa prichom iz 4tvorke :wave:

Poslednja izmena:
Pa zato i kazem, 'Back to its original roots' :)

Da odrade BG? Mora da se salis :zgran:

gta:greygrade :)

This just in: Niko Bellic is back to Serbia to support Kosovo...

GTA Kosovo :) Niko se vraca iz USA da ponisti nezavisnost Kosova :)

Shto shta faili? :)

Mogu par klinaca da se skupe i da odrade mod GTA IVke, ali neozbiljno je odraditi BGD, na voice actingu treba da se radi, pa onda gameplay tipa munze klanovi vs donji splavari, to jedstavno ne ide, a i zabole Rockstar za Srbiju :) Oni su odradili njihov deo kad su ubacili Nico Bellica (Jugoslovena, a ne Srbina, posto prica jekavski jelte), nerealno je ocekivati Srbiju, odnosno celu bivsu SFRJ :)

Ej, ako sledeci GTA bude smesten u Tokiju, mora da bude neka misija vezana za Srbiju, jer kako kazu: Srbija do Tokija :D

Mogu par klinaca da se skupe i da odrade mod GTA IVke, ali neozbiljno je odraditi BGD, na voice actingu treba da se radi, pa onda gameplay tipa munze klanovi vs donji splavari, to jedstavno ne ide, a i zabole Rockstar za Srbiju :) Oni su odradili njihov deo kad su ubacili Nico Bellica (Jugoslovena, a ne Srbina, posto prica jekavski jelte), nerealno je ocekivati Srbiju, odnosno celu bivsu SFRJ :)

Ej, ako sledeci GTA bude smesten u Tokiju, mora da bude neka misija vezana za Srbiju, jer kako kazu: Srbija do Tokija :D

LOL :d

A Niko je po onome shto sam saznao na netu ustvari Nikola, Srbin koji je ziveo u nekom malom selu u Bosni :wave:

Jos pricate o tome ko je Niko :) jel ste preskakali uvodni video na pocetku igre? :) roman kaze da nije zaboravio Srpski! i ima video na YouTubu gde lik koji je dao glas Niku kaze da je on Srbin...

Taj lik sto je 'pozajmio' glas Niku ne zna gde je Srbija :D

Ko u GTA IV igri prica jekavski??:trust:

Poslednja izmena:
jeko drogick

no gta sequel in 2009 :)

There is "no truth" to the recent reports that a full Grand Theft Auto sequel could be released by late 2009, series developer and publisher Rockstar told Kotaku.

The rumor first popped up in gaming magazine Game Informer, which claimed that the alleged sequel would be a full retail game--not just a collection of DLC--and could sport a subtitle, such as Grand Theft Auto: Tokyo, instead of jumping to Grand Theft Auto 5.

However, 2009 will not be devoid of new Grand Theft Auto. The franchises' first Ninteno DS release, Chinatown Wars, arrives on March 17, while the first of two Xbox 360-exclusive downloadable episodes for Grand Theft Auto 4 hits February 17.

re

Ne bi me cudilo da izbace verziju koja je (napokon) optimizovana za PC. Ako ne u 2k9, onda bar u 2k10...Je**s ove konverzije sa konzola sto traze komp od 1000e....

Auh, ti se baš teško začuđuješ onda...:)

Pa zato i kazem, 'Back to its original roots' :)

Da odrade BG? Mora da se salis :zgran:

Pa u cetvorku su ubacili naseg Belica, ocigledno pouceni odlicnom saradnjom sa nasim yooyom:type:, koji je radio sa Rock Starovcima na prethodnim delovima.;)
Mozda neko odlepi i predlozi nastavak u BGDu. Demonstracije, policija, korupcija...Kalemegdan, a pocetak igre, dolazak Belica razdrndanim vozom sa 2 vagona iz Prijepolja

Poslednja izmena:
I oni su digli ruke od IV :D

Finansijska situacija u svetu trenutno nije bas najsrecnija i upravo u tome lezi razlog propadanja mnogih malih kompanija, ili spajanja istih sa gigantima, a ne u kvalitetu razrade igara za PC...

Dalje, PC gaming, ma koliko ga mi voleli ne moze da se smatra profitabilnim (ukoliko nije MMO), cisto iz razloga sto ce 90% vlasnika PC-a skinuti novoizaslu igru preko torenta, a onda upotrebiti "medikament", sto, slazes se, nikako ne moze odgovarati publisheru... ;)

Situacija u PC gamingu je takva jos od xbox-a 1, a ne od krize u ekonomiji. Americko trziste ima svoje kapiranje stvari koje nije ispravno jer oni forsiraju svoju ideologiju (hipoteke, krediti do besvesti, itd). Zato i pucaju. Ali...ja nisam na to mislio. Donekle si u pravu za MMO, ali nisi 100%. Zasto? Pa malo je MMO igara koje su profitabilne. Nije svako napravio revoluciju kao Blizzard, a njih ima 39 (bar je bilo toliko prosle godine). A imaju 11 miliona registrovanih pretplatnika, pa ti vidi. I ne slazem se da su torenti problem na PC-u, tacnije jesu na PC-u ali takodje i na xbox-u kao i na drugim platformama. I za xbox konzolu mozes bez ikakvih problema da skidas sa torenata ili emula (licno iskustvo). Poenta je, nije samo PC u gubicima, SVE platforme su...I veruj mi, bez obzira sto to niko ne moze da dokaze, ne skida 500 miliona ljudi recimo Mass Effect ili Fallout 3, nego par stotina hiljada, a mnogi kupuju original, narocito u Americi i razvijenijim zemljama Evrope. Opet, poenta je sto nas (PC korisnike) pokopavaju konzole...donekle zbog piraterije, a ona je svuda prisutna...

Nazad
Vrh Dno