Šta je novo?

GTA:San Andreas "samo" na PS2 :((((

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
...ljudi ovo ce biti neverovatno,*ebes HL2 i sve ostalo ovo ce biti prava stvar.
Momci iz Rockstar Games-a kazu da ce je izbaciti 22. oktobra "ISKLJUCIVO" za PS2(sto je bio slucaj i sa GTA3 i ViceCity).Naime mislim da je to cista marketinska kampanja!
Pod pritiskom(kao)ce izbaciti i PC verziju koja ce biti prodavana u 50-60 miliona primeraka,avioni,kamioni...dovoljno je samo reci "ameri" :)

"Rockstar Games today announced Grand Theft Auto: San Andreas, the next iteration in the Grand Theft Auto franchise. Developed by Rockstar North, Grand Theft Auto: San Andreas will be available exclusively for the PlayStation 2 and is expected to be in stores in North America on October 19, 2004 and in Europe on October 22, 2004."

A po screenovima se vidi da ce igra da odkida.

http://www.gamershell.com/hellzone_Playstation_2_GTA_San_Andreas.shtml

poz

Hm, valjda kada napisu exclusively for PS2 to se misli da nece biti na ostalim konzolama koje su konkurencija, a da ce za PC izaci, posto PC i nije neka konkurencija PS2.
Verovatno ce za PC izaci par meseci nakon PS2 verzije, kao sto je bio i slucaj sa GTA3 i GTA:VC.

Bas tako...mislio sam da su do sada svi to naucili.

Citajuci postove sa stranih foruma posvecenih gta serijalu mogao sam da vidim da svi govore kako se pc verzija ocekuje sledece godine i nema sumlje da ce i ona izaci,a ono PS2 exclusive je naravno vec oproban marketinski trik.

ma bice za PC 100% , isto je prica bila i za viceCity prosle god....
Tako da ja za to ne brinem;)
Pozdrav...

Negde sam procitao da ce biti jos krvavija od predhodnih naslova.Mogu samo da zamislim koliko ce se mladih "fashista" medjusobno poubijati u americi!!!
Bolesni ameri :) :)

Nazad
Vrh Dno