Šta je novo?

GTA III VC - na ATI-ju uzasna, na nV - odlicna!

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Za one koji misle da GTA III VC izgleda losije nego GTA III, verovatno voze nekog Radeona!!!

Samo da vidite kako GTA III izgleda na obicnoj MX440 kartici.... :( Bas smo se zeznuli za ovo menjanje kartice! Pazi, niti se desava da se teksture i objekti ucitaju kasnije, niti teksture izgledaju izbrljano, vec kao da su u pet puta visoj rezoluciji!!! Mazi, Ne verujes? Dodji kod mene i pogledaj kako radi na nVidia kartici!!! Druga igra!

Kod mene na MX460 gadno do j*j* :)

Pa i prvi GTA III je mnogo bolje radio na NVidia-i... bas sam se nadao da su to ispravili :(

byMax, jel si probao to samo na jednoj ATi karti ili...

Kada sam posle GF2 zaigrao GTAIII na R9000, primeto sam da su na R9000 teksture malo losije!

Poz

a u pi*ku materinu........vi svi igrate GTA VC,dok ja odje u PG,sjedim i cekam........

ne igramo svi... ko ce da mi snimi igru? ajde na private kontakti da ne cekam u cd klubu 100 godina

za MAD_MUzzY-ja

KAKAV JE MATRIX??? jel vredi tih 4 CD-a

meni na fx 5600, detonator fx brljavi texture skroz i postane neigrivo?!

Ma bre ljudi jel ima neko to u NS-u, jako mi se igra, placam uslugu narezivanja ako treba, a moze i na mail ili pm nfo gde moze doticna igra da se nadje!! :D :D

evo ga neki chika pricha o VCT
http://www1.serbiancafe.com/diskusije/mesg/64/000747880.shtml?1

Sta mozete da mi kazete o VC misijama? Jer moram kad ponovo instaliram GTAIII da predjem sve misije da bi usla u VC ili mogu i "na divljaka"? Ajd cenila bih odgovor da mi ne bi propao CD uzalud, OK?

byMaX je napisao(la):
Za one koji misle da GTA III VC izgleda losije nego GTA III, verovatno voze nekog Radeona!!!

Samo da vidite kako GTA III izgleda na obicnoj MX440 kartici.... :( Bas smo se zeznuli za ovo menjanje kartice! Pazi, niti se desava da se teksture i objekti ucitaju kasnije, niti teksture izgledaju izbrljano, vec kao da su u pet puta visoj rezoluciji!!! Mazi, Ne verujes? Dodji kod mene i pogledaj kako radi na nVidia kartici!!! Druga igra!
GTA III je teski port sa PS2 i to lose izveden, zaista ako se malo bolje pogleda igra je prepuna grafickih bagova na svim platformama NVidia, ATI, Matrox...
Steta :(
Neka, neka bice bolje :)

prije koliko je dosao VC u Beograd?Moram da znam,jer odje dolazi otprilike 2,3 dana poslije...

Historic F1 Fan je napisao(la):
prije koliko je dosao VC u Beograd?Moram da znam,jer odje dolazi otprilike 2,3 dana poslije...

Pre 5 dana :D:D:D:D
i to ne stize poshtom :) mogao si i ti da ga skinesh sa satelita, kao i onaj iz shri lanke i onaj iz indonezije :)

GoranM je napisao(la):
...

GTA III je teski port sa PS2 i to lose izveden, zaista ako se malo bolje pogleda igra je prepuna grafickih bagova na svim platformama NVidia, ATI, Matrox...
Steta :(
Neka, neka bice bolje :)

Ja sam to odmah rekao, al ajde ti maxa ubedi, ipak je on expert :)

MAD_MUzzY je napisao(la):
Optimizacija max...
evo u matrixu u nivou na Aerodromu 2 ogromne nV reklame :D Carevi :)
Tu je i intel naravno.

Nema nV je jednostavno mnoogo jaka :)

Ne brini se,kada dodje do atijeve reklame ima da se skuca:))))))))

driver je napisao(la):
...

Pre 5 dana :D:D:D:D
i to ne stize poshtom :) mogao si i ti da ga skinesh sa satelita, kao i onaj iz shri lanke i onaj iz indonezije :)

...aaa reci mi kako sad skidas kad je BitchSlapper mrtav,imas nekog "slave"-a :) koji stalno skida najave ;)

poz B :twisted:

ok,VC je tuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!Idem da se zabavim!!!!!!!

alokiN je napisao(la):
byMax, jel si probao to samo na jednoj ATi karti ili...

Kada sam posle GF2 zaigrao GTAIII na R9000, primeto sam da su na R9000 teksture malo losije!

Poz

Pa ja to upravo i kazem - na Radeonu je losije!

driver je napisao(la):
...

Ja sam to odmah rekao, al ajde ti maxa ubedi, ipak je on expert :)

Port sa PS-a jeste, ali to nije opravdanje, jer su mogli da odrade onaj motion blur i sve bi izgledalo lepse... Ja instalirao ponovo GTAIII i ne mogu da se nacudim koliko ti izgleda bolje... kao da je ona nastavak na Vice City :)

byMaX je napisao(la):
...

Port sa PS-a jeste, ali to nije opravdanje, jer su mogli da odrade onaj motion blur i sve bi izgledalo lepse... Ja instalirao ponovo GTAIII i ne mogu da se nacudim koliko ti izgleda bolje... kao da je ona nastavak na Vice City :)

E sad te nishta ne razumem :) u ovom postu sam razumeo da ti je prvi bolji od vice city-ja, shto i jeste :)
shto se tiche motion blura, iskljuchi ga u prvom delu pa cesh videti da je i dalje mnogo lepshi od vice city...i nije fora u tome da li je lepshi ili shta, ovo se vidi da je chista portchina, i to mnogo losha....igrao si Race Drivera, i to je port, al svetski uradjen, isto kao i MGS2....ovo je beda najgora, i prva slika koju vidish, odma ti je chudno i posle 2 koraka se zgrozish....prvi GTA nije port, i zato je tehnichki daleko bolji, a ovo je stvarno toliko jadno, da velikim delom unishtava zelju za igrom....

Motion Blur je sluzio samo kako bi prikrio nedostatak frejmova u PS2 verziji. Cim bi se napravilo par eksplozija i diglo malo dima igra bi ocajno radila.

Dakle sve u svemu jos jedan ne toliko uspesan port.

ako je igriv kao gta3 ja ga uzimam bez obzira na grafiku. gameplay je meni ipak najbitniji

Izas'o patch:

GTA Vice City Patch v1.1
Gamers Hell reports that Rockstar Games has issued the first patch for the PC version of Grand Theft Auto: Vice City, bringing it to version 1.1. There aren't much details about the changes it makes, but this patch is supposed to "fix graphic corruption problems".

http://www.gamershell.com/news_BGTAViceCityBv1.1Patch.shtml

Nazad
Vrh Dno