Šta je novo?

GTA III & Rade 9000

netizen_k

Čuven
Učlanjen(a)
04.04.2003
Poena
619
Sve preko 640 secka a cak i na 640 ponekad... da li je GTA III zaista toliko zahtevan ili treba nesto tweak-ovati? Sta?

TIA

Koji procesor, koliko sistemske memorije, koji drajveri?

dzzel@ je napisao(la):
Koji procesor, koliko sistemske memorije, koji drajveri?

Nije tu problem...

Athlon XP [email protected]
NF7 v2.0
1 GB DDR
Catalyst 3.6
Rage 3D Tweak instaliran, probao sam razne tweak-ove...
ATI original O/C na 280/230

Dakle, interesuje me da li neko ima R9000 i vozi GTA III na 800 ili 1024 bez problema?

Athlon 1600@1900+
512mb ddr ram
GA radeon 9000 250/200
catalyst 3.4
GTA 3 GTA4 i sve ostale igre rade u 1024x768x32 bez seckanja. Bukvalno sve.GTA 3 mi je radila bez seckanja na mnogo slabijoj konfiguraciji sa duronom 750 128mb sdram gf2 mx400 32mb. Znaci igra nije mnogo zahtevna, nesto nije u redu sa tvojom konfiguracijom.
Probaj da reinstaliras sve, windows, drajvere za plocu i drajvere za graficku. ctp;

dzzel@ je napisao(la):
Athlon 1600@1900+
konfiguraciji sa duronom 750 128mb sdram gf2 mx400 32mb. Znaci igra nije mnogo zahtevna, nesto nije u redu sa tvojom konfiguracijom.
Probaj da reinstaliras sve, windows, drajvere za plocu i drajvere za graficku. ctp;

Sad' si me razbio, bas sam hteo da izbegnem reinstalaciju svega posto igranje nije prioritet na ovoj masini...

Inace, svi driver-i su "up to date" i sve ostalo radi fino...

E ovo je stvarno neverovatno...

Igra krene na nekih 50 FPS i sve ide super a onda posle pola minuta samo odjednom padne na ispod 15 FPS bez ikakvog razloga...

Skenjao sam sve sto je imalo bilo kakve veze sa ATI-jem, reinstalirao catalyst 3.6 i nista nisam postigao...

Stvarno nemam pojma sta da radim...

Probaj catalyst 3.2 3.3 i 3.4 Moguce je da je Ati nesto *****ao.

Cesto zna zvuk da pravi problem. Ako imas zvucnu karticu, proveri da li si u biosu iskljucio int.zvuk (ako ga imas na ploci), pa onda u opcijama GTA3 stavi za sound d3d hardware ili eax (sta vec imas).
Ako nije do toga, onda....:(

Ma GTA III i ATI se ne vole, ja nikako nisam uspeo da ga nateram da radi kako treba :(
Sto ne predjes na Vice City, ionako je bolji, a shjaka super na Radetu :)

Dandy je napisao(la):
Ma GTA III i ATI se ne vole, ja nikako nisam uspeo da ga nateram da radi kako treba :(
Sto ne predjes na Vice City, ionako je bolji, a shjaka super na Radetu :)

Vec nedeljama trazim na kazaa dobru kopiju i nikako da nadjem...

Inace, testirao sam malo i sve ostale igre rade super...

10X

Vrh Dno