Šta je novo?

Gta 3 How-TO !

mambo

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2002
Poena
619
Da li je moguce ubaciti i kako skinove za lika,nova kola, itd.. ako znate kako ajde lepo to podelite samnom... ako znate neke linkove ka ovim mojim pitanjima opet lepo podelite samnom... uzdravlje :wave;

A sta mislis da uradis malo zblizavanje za search dugmetom!:)

Jesam buraz.. ali nista nisam uspeo da nadjem... ako si ti bio srecnije ruke bachi link... prijateljski cheers

skin jednostavno, samo ga ubacis u skins direktorijum. sto se kola tice, ima negde neko uputstvo, mislim da je gta3.com ili gtaiii.com, pogledaj na gugleu

http://groups.msn.com/RiVEkiPA/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=9
kako ti izgleda OVO
mada ima i bolje ali sam malo u krizi sad sa vremenom
uglavnom trebaju ti fajlovi gotovih modela i dva programa pomocu kojih cesh moci da ubacujesh kola u igru a to su
TXD TOOL kojim se ubacuju texture onako peshaka ruchno ali je COOL i vidish tachno shta radish i za ubacivanje modela
IMG TOOL zadnja verzija 1.3 (nisam siguran)a sve to ima na
www.gta3mods.com.
Pitaj shta te dalje konkretno interesuje ali tek shto malo prouchish kako rade i ZAPAMTI RADI BACKUP inache ti ne gine reinstalacija igre jer se desi da neki modeli zakucaju!!
Inache mogu da se preprave ama bash sve texture u IGRI RADNJE ZIDOVI, LAMPE, SVETLA, SVI LIKOVI, itd.
Pozdrav.

jel ovo ima negde da se skine? bio sam na gta3mods.com ali tamo imaju linkovi samo ka programima

al ne mogu da verujem kad je ovo najpopularnija igra na forumu :)

Bice trip kad sledeci mesec pitam nesto u vezi Morrowinda :D

Uzdravlje Luka`c :p

driver je napisao(la):
al ne mogu da verujem kad je ovo najpopularnija igra na forumu :)

Stvarno je jaka, mene je odusevila, a inace ne volim Twisted Metal fazon ... ali ovo je zaista nesto posebno.... GTA 3 je mozda i najbolja igra ove godine.......
(D)

mambo je napisao(la):
Bice trip kad sledeci mesec pitam nesto u vezi Morrowinda :D

Uzdravlje Luka`c :p

Interesuje me tvoj signature... da li se to radi o onom domacem bluz bendu Point Blank?

BTW, rulaju!!! boom

Nazad
Vrh Dno