Šta je novo?

GT5 - razmene automobila, pozajmice, pokloni...

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
Posto je ovo ocigledno nesto sto se cesto radi, treba nam jedan thread samo za dogovore u vezi razmene i poklona...

Mislim da bi najbolje bilo da ovde ljudi napisu sta im je potrebno ili sta nude, shta poklanjaju, bez nekih rasprava i razglabanja, zbog preglednosti i efikasnosti threada. Predlazem da sve automobile boldujete, takodje zbog preglednosti i da u zagradi napisete S ili P u zavisnosti da li je automobil Standard/Premium.

Potrebno na zajam ili u zamenu:

(P) Jaguar XJ13 (ne moze chrome line) ili neki drugi automobil kojim se moze preci Historic Championship. Moze i zamena chrome line za obican ko je vec presao tu trku..

Automobili za razmenu:
(S) Toyota Minolta 88C-V Race Car '88
(S) Bugatti Veyron 16.4
(S) Jay Leno Tank Car

Sva tri mogu za neki matori Racecar klase XJ13...

Mogu da ti pozajmim
(S) Toyota 7 Race Car '70

Vrlo lako mozes da pobedis na Historic Championship a ni moj K.Yamauchi nije imao problema sa njim u B-Specu :D

Imam dosta duplih automobila pa cu kasnije pregledati i postaviti ovde pa ko ih bude zeleo neka se javi...

Ranko_SD,

Da li bi meni mogao da pozajmis Toyotu na par sati?

Hvala

Imam Enzo u crnoj boji, prvi vlasnik, presao par kilometara, alu felge, nema tepih :d

Ponudite nesto u slicnoj vrednosti, samo Premiumi dolaze u obzir.

Poklanjam pet automobila koji su mi duplikat:

(P) Toyota Castrol TOM’S SUPRA (JGTC) ‘97

(P) Shelby Cobra 427 ‘66

(S) Lancia DELTA S4 Rally Car ‘85

(S) Lamborghini Countach LP400 ‘74

(S) Mercedes-Benz 190 E 2.5 – 16 Evolution II ‘91

Ko hoce koji neka javi...

davaj Supricu :d

Moze Cobra? :)

poklanjam 5 duplikatcica , svi ki opisani :d

(P) Citroen C4 Coupe 2.0 VTS`05 (blago nabudzen)
(S) Volkswagen Beetle 1100 standard (type 11) `49 (tj. Buba :p )
(S) Lancia DELTA S4 Rally Car ‘85
(S) Honda Mugen Motul Civic S1 Race Car `87
(S) Mercedes-Benz SLR McLaren`03

Daj ako moze buba, treba mi za caleta :d

Ako nekome treba neki auto na zajam za A-Spec za sve trke osim formule neka se javi. Ovih dana cu okaciti sta imam od duplikata.

Mogu da ti pozajmim
(S) Toyota 7 Race Car '70

Vrlo lako mozes da pobedis na Historic Championship a ni moj K.Yamauchi nije imao problema sa njim u B-Specu :D

Imam dosta duplih automobila pa cu kasnije pregledati i postaviti ovde pa ko ih bude zeleo neka se javi...

E hvala, aj kad bude slobodan baci mi ga i vracam za dan :)

Naravno, samo mi daj tvoj nick :) Koliko znam nabudzen je do maxa

Hvala Pavle, sutra ti vracam. Sa onim racing soft gumama i sa takvim motorom, nije uopste bilo tesko uzeti 50k cr na tom iventu.

Jel moze neko da mi pokloni neki dobar auto posto imam citroen c3 i jos neki krs, aj pls

jel uspeo neko da nabavi Suzuki lianu ili Chevrolet laceti? Malo bi da budem "star in a reasonably priced car" :d

A gde si video da automobili postoje u igri uopshte ? :)

Da, nema ih uopste.. Za sada je TG saradnja prilicno traljavo odradjena, nema ni onih obecanih istih uglova kamere kao sto TG koristi, filtera... stajaceg starta itd..

Fora je u tome sto nisam ni gledao , ali mislim medju onolikim krntijama da fale ove dve :p
Od celog top geara , jedino su uradili stazu i da kazemo onaj studio , kada pocinjete special-e (cutscene).
I ja sam ocekivao one kamere (filteri su uradjeni manje-vise u photo modu) na tg stazi , valjda ce ih uraditi u buducnosti.

Nazad
Vrh Dno