Šta je novo?

Ground Control II

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Izasao je, sutra mi stize, a do tada me zanima da li je tacno da nema klasican singlplayer?

Gledajuci na stranim internet sajtovima informacije o ovoj igri, izgleda da ce biti i single player kampanje.

Sto se tice stranih sajtova igra je dobila odlicne ocene.

uh fantastichno.. prvi deo je bio pravo remek delo :) njam njam....

Prvi deo je bio krsh za mazohiste kad se malo odmakne. Misije koje ne mogu da se zavrse za manje od sat-sat i po vremena, bez sejva i dovoljan je trenutak, cak ne nepaznje, vec naprosto da najednom neko iz haubica koje se ne vide prosto raspali po trupama i da 55 minuta mucenja ode u nepovrat...

prvi deo je bio stvarno fenomenalan,a i bice bolje ako igra nema single, shto ce valjda da znachi da su se koncentrisali na mp, i na balans jedinica,mapa i naravno na dinamichan gameplay ko sc nadam se (gomila jedinica, kontrola vishe vojski, borbe na vishe frontova i sl)

OptiPlex je napisao(la):
Prvi deo je bio krsh za mazohiste kad se malo odmakne. Misije koje ne mogu da se zavrse za manje od sat-sat i po vremena, bez sejva i dovoljan je trenutak, cak ne nepaznje, vec naprosto da najednom neko iz haubica koje se ne vide prosto raspali po trupama i da 55 minuta mucenja ode u nepovrat...

Obicaj je u ratu da se najmanje 3 sata ranije najavi bilo kakvo ofanzivno dejstvo... ;)

U prvom GC-u je bila vazna saradnja medju squadovima... Nikad se ne ide napred bez prethodnog izvidjanja (laksa varijanta laka vozila, teza varijanta ranjivi izvidjacki aerodynovi) i artiljerijske podrske...

igra ima single u vidu dve kampanje- mi ljudi i oni zeleni izvanzemaljci, grafika je super sa sve ps2.0 i detaljnim objektima i atmosferom. 1 CD, instalacija 620 mb, vredi!

Nazad
Vrh Dno