Šta je novo?

Grim Fandago 2

Cineman

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
735
Mislim da se svi sećate ovde odlične avanture. E sada, ono sto mene interesuje. Da li je neko cuo nesto o drugom delu igre. Kruzile su neke informacije da LucasArts priprema drugi deo, ali posle toga nista novo!!!

Ajd... ;)

Nazalost ta igrica je propala na trzistu, mada je bila genijalna, tako da cisto sumnjam da ce ikada biti nastavka :((((((((

Ja koliko sam bio upucen. Ta igra je prosla veoma dobro na trzistu. I znam da je nesto na njoj poceto da se radi, (govorim o 2 delu). Ali odjednom ko da je sve u zemlju propalo. Igra obustavljena, niko ne daje izjave o tome....

Ali, stvarno, igra je odlicna. Prica je odlicna, muzika, likovi, ma sve je Super!!!!

A oni tako :(

Ajd...

Mozda je dobro prosla na nasem trzistu... :p

Ali broj stvarno kupljenih primeraka je bio katastrofalno mali i to je bio jedan od glavnih razloga zasto su avanture odjednom prestale da se proizvode.

Pricalo se o drugom nastavku, ali izgleda slaba vajda od toga - steta, genijalna igrica!
Isto se pricalo i pisalo o drugom nastavku igre Kingpin, ali ostalo je na pricama i najavama...

nadam se samo da ce moj favorit, Monkey island, doziveti jos jedan nastavak, i posle toga jos koji :D Najbolja avantura...

O Monkey Islandu ne vredi ni pricati. Igra je postala hit, i izgleda da ce i da ostane :D

LuicasArts je kao nesto najavio da ce da izadje i novi deo. Ali jos nista se ne zna, ni kada, ni gde!!!

Ajd...

Nazad
Vrh Dno