Šta je novo?

greske pri koneckiji - pomagajte ljudi

vizionar

Čuven
Učlanjen(a)
22.05.2002
Poena
619
Greske:failed to connect to remote computer i,
Unable to establish connection
dajte predloge! :)
Hvala svima na pomoci.

proveri user i pass (obrati paznju na CAPS LOCK). Imas li vremena?

Situacija je ovakva: Sve je radilo OK i onda se racunar morao premestiti jer se krecilo il sta ja znam sta vec, pa se vratio onda na staro mesto...
znaci, vremena ima, i sve je radilo ok pre.. Sifra i user name takodje nisu dirani...
u cemu moze biti kvaka?

btw, hvala na odgovoru legend!

probaj da ostruzes zidove i opet okrecis :D

Vidi da ti nije potroseno vreme, tako mene izbacuje PTT kad sam u minusu

Pade mi napamet (uh sto boli :D ) da nekim slucajem prilikom povezivanja linije na modem nisi obrnuo line i phone?

poz.Bane ,)

vizionar je napisao(la):
Greske:failed to connect to remote computer i,
Unable to establish connection
dajte predloge! :)
Hvala svima na pomoci.
Da li ti to uvek kaze ili nekad uspe da "prodje" i da se zakaci? Kog provajdera koristis? Pitam zato sto u poslednje vreme (npr. poslednjih 7 dana) dobijam iste poruke kada pokusavam da se zakacim na Sezam, dok na YUBC-u nemam takvih problema. I isto kao kod tebe se i meni to desilo "preko noci" a do tada je sve radilo ok.

Zahvaljujem svima na odgovorima, pravi ste! :) Barakuda, tog se nikad ne bih setio. svaka cast! :mrgreen:

Sto se tice problema... nije kod mene problem, nego kod nekog drugog, tako da vam ne mogu reci jel se to i pre desavalo. Nije menjan provajder... ali jeste skoro dopunjeno vreme... pa je mozda moguce da nisu "dopunili" sate na accountu iako su trebali? ili mozda da i njihov server nesto koci?

kad skonatamo u cemu je fazon javicu vam.

Tako sam ja jedanput cackao po connection properties, menjao ovo i ono, nervirao se, a na kraju je ispalo da je problem bio do servera. Okreni broj koji ti poziva modem sa obicnog telefona i ako je zauzeto znaci da je do provajdera.

Nazad
Vrh Dno