Šta je novo?

greska prilikom dizanja win-a

Kolence

Čuven
Učlanjen(a)
21.10.2005
Poena
619
malo me nervira ovaj moj komp,i mislim da cu uskoro da ga menjam jer mi non stop pravi neke probleme...

Motherboard Name Abit NF7-S v2.0
CPU barton 2500+
mem ncp 1x1gb
vga 7600 gs
hdd s-ata
e sad posto se win strasno zaglupio i primetno usporio,a proslo je podosta vremena,htedoh da nabacim novi SP3.
Krenem boot/pa insta drivere za sata posto imam sata hdd i kad krene da dize win prepozna obe particije i ugasi se i pocne da vristi,kao da mu fali neki hardwer
Mem sam testirao nije do nje...vga,nadam se da nije, skoro je nova,mada mislim da ploca drka **** je ja.
Ne moze ni preko dvd-rw koji je povezan preko s-ata kabla da bootoje xp,nego moram i dalje da koristim prastari cd-rw ATA.
-Imal' neko ideju o cemu se radi?!

sata drajveri ti ne valjaju...

do sada nisu pravili problem,mada mislim da je trenutni win taj koji praviu problem,jer sa sobom prilikom instalacije instalirao brdo programa, jer slicnih problema do sada nisam imao sa drugim win-om,tek kad sam ovaj stavio hybrid **** ga ja,poceo mi mraciti i drkati komp! nego najace je fora sto kad dodjem do onog dela da formatiram hdd=tj particije on se ugasi i pocne da vristi 🙂

formatiraj tu particiju kod nekog drugog..al iz windowsa..ono..prikacis hdd kao drugi..
a dignes sistem sa prvog..i format..posle ima sve da radi kako valja 😉

znam,*** nema mi druge 😛

nego da se javim sa nastavkom problema, koji nije resaven,al se saznalo stosta prilikom neuspeshin podizanja cuvenog SP3 koji se kolje sa mojom "makinom"
-uradjen je i flash biosa za svaki slucaj ko zna mozda i digne,al neda se pa to ti je. 🙂
-da rezimiramo sta je sve pokusano i probano da se digne SP3,pa ako znate nesto st sam propustio ne bilo vam tesko da bacimo replay,thx!

-flash BIOS
-probana 3 windows sp3
-promena kablova na sata,ata
-izmena portova na ploci sata

-hdd nisam probao drugi.al ne verujem da je on taj koji mrsi konce?! zar ne!

-mozda je do nekih drivera,koji SP3 trazi,a ja ih nemam na flopy-u za sata. posto sam mislio da ce prestati da trazi drivere za sata,posle flash biosa,al on i dalje tera svoje!? 😛

assist plz,poz!

a sto si zapeo za sp3? 😀
instaliraj onaj stari provjereni sp2...da ne kazem dobri...
😀

ja sam imao sp3 isto pa ga makoh...pi...ovaj sto sam ja imao bas nikako nije radio...

pa,verovatno nisi ub'o pravi,mada retko ko se zali,verovatno da valja,cujem samo rechi hvale za njega! izgleda da su se bas potrudili! 😉 al' izgleda ne dovoljno jer ne moze svako da ga insta 🙂)))

aaaahh...fale se i na asusa..i na golfa... 😀

Nazad
Vrh Dno