Šta je novo?

greska pri ukljucivanju; Nokia n73

BelThaZoR

Slavan
Učlanjen(a)
13.04.2006
Poena
370
Pre neki dan sam updejtovo softver na n73 i od tada dobijam neku gresku kada pokrenem telefon.
Prvo izgleda da pocinje sa instalacijom nekog programa, a onda mi izadje sledeca greska:
"Nepoverljiv sofver pronadjen na memorijskoj kartici" i da treba da idem u menadzer aplikacija.
U menadzeru imam dve stavke (a0001603.sis i A0000BD2.sis) ciji je status "Nije instalirano" i koje nemaju opciju za uklanjanje...
Kako da resim ovaj problem?
Pozzzz

Pokusaj da ga stavis na drugi firmware, ili reset-uj telefon...

Nemoj to da radis,pa vec si ga flesovao jednom,to su instalacije nekih programa koje si imao kartici a koje su imale svoje"repove"u internoj memoriji koja je naravno obrisana,pa posto verovatno neces uspeti da ih instaliras (imas opciju kad kliknes na njih da se instaliraju,ali meni nije uspelo nijednu da instalira) onda udji u memorijsku karticu i potrazi malo po folderima,naravno ukljuci Windows da ti prikazuje skrivene fajlove,i pobrisi sve foldere programa koje imas samo na kartici ali se ne vide u folderu Aplikacije niti u Menadzeru aplikacija (ja sam brisao cak i sve fajlove sa njihovim imenom ali AKO ces ih reinstalirati ponovo to nije potrebno),pa ih onda ponovo instaliraj,tako sam ja uradio!
Pozdrav ,)

A mozesh i samo da formatirash karticu ukoliko nemash neshto vazno na njoj. Posle instalirash shta ti treba i gotovo (slichno kao kod sveze instalacije Windowsa).

Moze i to kao malo agresivnija mera ali ja ipak na njoj cuvam kopiju imenika (koja posle flesovanja/reseta postane jedini primerak a ne kopija) i jos neke vazne sitnice pa mi je lakse da obrisem nekoliko foldera,isto treba minut vremena ali posle stedi dosta vremena jer ne moram ponovo da ubacujem giga muzike,da vracam slike,imenik... nazad sa kompa pa to i drugima predlazem,kad je problem lokalizovan kao sada!
Pozdrav ,)

Na kraju sam morao da formatiram karticu... Pokuso sam da ulovim fajlove rucno, ali nisam uspeo...

Da ne otvaram novi topic:
Gde u Beogradu mogu da nadjem masku za ovaj mobilni? Trazio sam po nekim radnjama, rekli mi kao da to ne moze da se nadje u Beogradu, a ja rodjen na kruski pa im poverovo... :D

Nazad
Vrh Dno