Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam problem ne mogu da pokrenem igrice na kompu izbacuje mi gresku 0xc00007b windows 10 64 bita, ne znam sta da radim, odradjen nov sistem ali mi izbacuje ovu gresku, kako resiti problem?
When user try to execute any application or game on their windows system then, 0xc000007b/0xc000007b error appears suddenly and stop the user to execute their tasks. This error mainly generates because of mixing up 32 bit environment with 64 bit one. It means you have a 32 bit application that attempts to load a 64 bit dll. Such error may also appear while playing PC games such as watch dogs, outlast, and Dead Island.
Ako ne mogu da se pokrenu probaj: Microsoft Visual C++ Redistributable Package, ažuriranje, reinstalacija ili probaj instaliranje i neke ranije verzije(2012, 2013, 2015). Meni jednom je tražio mislim 2012, kod neke strare igre.
Pokrenuo si 64bit verziju aplikacije koja je pokušala da učita 32bit dll ili obrnuto, 32bit app pokušava da učita 64bit dll.
Ako si krekovao igricu proveri da li prilikom kopiranja kreka nisi izmešao 32bit i 64bit.